Dispozitiv portabil cu ultraviolete anti tantari si muste (40mp) - Insectkiller portabilComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

96,76 RON cu TVA

Dispozitiv portabil cu ultraviolete anti tantari si muste (40mp) - Insectkiller portabil

 

Denumire comerciala: Insectkiller portabil

Produs in Olanda

Aplicabilitate: bucatarie, camera copiilor, camera de zi, dormitoare, drumetii, pescari, camping,  garaje, foisoare, corturi, etc..

Suprafata acoperita: pana la 40 mp
Lampi 1x40Watt UV Lamp
Alimentare: 4 x 1.5V (LR20)
Tensiunea gratarului: 800 - 1000 Volti
Greutate: 0.75 Kg
Dimensiuni: Ø150 x 280 cm
Greutate: 750 gr
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:


Distrugatorul portabil cu lumina ultravioleta este un dispozitiv electronic, ce atrage mustele si tantarii cu ajutorul neoanelor ce emit lumina UV. Odata atrase insectele de aceasta lumina UV sunt electrocutate de un grilaj electric aflat sub tensiune. Pentru ca este un aparat portabil poate fi utilizat pentru drumetii, pescari, camping, foisoare, corturi, oriunde nu aveti curent electric. Dispozitivul prezinta siguranta pentru scurtcircuit. Grilajul electric se afla in interiorul unei carcase metalica, de siguranta, ce nu se afla sub tensiune electrica si astfel copii, persoanele in varsta sau animalele de companie, nu poate ajunge la acest griaj electric. Aparatul prezinta maner si carlig pentru o purtare sau agatare mai usoare.

Instalare:

Instalarea aparatului cu lumina UV este una extrem de usoara. Doar introduceti bateriile si apoi porniti aparatul, apasand butonul ON. Bateriile folosite ptr acest aparat sunt de tip R20, 1.5V. Este recomandat pentru o eficienta maxima ca dispozitivul sa se monteze in centrul camerei, suspendat, astfel incat radiatia lampilor UV sa acopere o suprafata maxima. Poate fi montat si in alte locuri din camera, cu conditia sa ii asigurati o baza stabila. Aparatul cu lampa ultravioleta se pozitioneaza la o inaltime de 1.5 - 2 m, aceasta fiind inaltimea la care insectele zboara.

ATENTIE! Fraze de risc:

A nu se lasa la indemana copiilor, persoanelor cu handicap sau animalelor de companie;
Nu se introduce niciodata un alt obiect in aparat prin grilajul electric. Risc de scurtcircuit sau incendiu;
Poate fi utilizat in exterior dar este strict interzis contactul distrugatorului cu apa. Risc de scurtcircuit;
Folositi numai neoane originale, altfel riscati deteriorarea produsului;
Nu folositi aparatul in spatii in care se gasesc materiale explozibile, gaze sau substante inflamabile. La contactul insectelor cu grilajul electric se produce scanteie!
Nu faceti modificari aparatului, altfel riscati pierderea garantiei. Daca produsul are un defect, adresati-va furnizorului sau unui electrician autorizat pentru remedierea defectului in cauza.