Erbicid pentru eliminarea buruienilor din culturile agricole - Glyphogan 480 SL (1L)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

38,70 RON cu TVA

Erbicid pentru eliminarea buruienilor din culturile agricole - Glyphogan 480 SL (1L)

 

Denumire produs: Glyphogan 480 SL

Producator: Makhteshim Agan Industries
Substanta activa: Glifosat acid PMG
Concentratie substanta activa: 360 gr/litru
Plante tratate: plantatii viticole, culturi agricole, plantatii silvice, miristi, canale de irigatii si alte zone necultivate.
Buruieni combatute: Buruieni mono si dicotiledonate anuale si perene

Descriere:

Produsul este un erbicid total, neselectiv, nerezidual, cu actiune asupra unui spectru larg de buruieni mono si dicotiledonate, anuale si perene, inclusiv specii rezistente la rizomi. Aplicat postemergent, se absoarbe rapid prin epiderma si stomatele frunzelor, se transloca prin planta, acumulandu-se in tesuturile meristematice (varfurile de crestere) ale radacinii pe care le distruge.

Din punct de vedere biochimic Glyphogan 480 SL inhiba formarea unei enzime specifice ceea ce duce la oprirea sintezei acizilor aminoaromatici. Simptomele actiunii glifosatului se vad dupa 7-8 zile, cand buruienilor se ingalbenesc si se usuca.Deoarece actioneaza numai asupra plantelor verzi in vegetatie, nu afecteaza buruienile care nu au rasarit. Este necesara protejarea culturilor fata de orice contact accidental. Nu afecteaza pomii fructifeni daca produsul ajunge pe coaja matura.