Fara porumbei cu gel siliconic (300 ml) - REP08Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

85,18 RON cu TVA

Fara porumbei cu gel siliconic (300 ml) - REP08

 

Denumire produs: REP08

Producator: Mondo Verde (Italia)

Aplicabilitate: aer liber, tigla, acoperis, balcoane, terase, jgheaburi, aparate de aer conditionat, verande, ziduri, garduri, etc.
Dozaj: 300 ml
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Cum afecteaza gelul porumbeii?

Gelul anti porumbei se aplica pe orice suprafata externa sau interna. REP08 este un gel vascos (nu este un lipici). Porumbeii cand se aseaza peste gel, sunt deranjati de vascozitatea acestuia, si prefera sa paraseasca locul tratat si sa se aseze in alta parte. Acest gel siliconic se gaseste dozat in cartuse si se foloseste pentru alungarea porumbeilor. Gelul perturba stationarea porumbeilor. Efectul gelului dureaza aproximativ 12-18 luni si se aplica pe aproximativ 6 metri liniari.

Unde se aplica:

Gelul antiporumbei este un produs incolor, inodor care poate fi utilizat pe orice suprafata (ex: jgheaburi, balustrade, balcoane, acoperisuri, statui). Nu afecteaza suprafata tratata. Gelul impotriva porumbeilor se aplica cu un pistol normal de silicon (neinclus). Tubul este suficient pentru o suprafata de 6 metri liniari. Se recomanda sa se aplice in unul sau mai multe benzi, in functie de latimea suprafetei de tratat.

Produsul este eficient si la temperaturi ridicate (de la -10°C pana la +90°C) si dureaza de la 12 pana la 18 luni, in functie de locul unde este aplicat. O infazie masiva de pasari poate diminua eficienta produsului. In acest caz, repetati aplicarea gelului. Pentru a indeparta produsul, se poate folosi, in functie de suprafata tratata, fie apa calda cu detergent, fie un solvent sintetic.

Atentionari:


Tineti la distanta produsul de copii si animele domestice.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru folosirea necorespunzatoare a produsului.
Nu foositi produsul pentru pasarile mici. Nu contamineaza apa sau alimentele. Nu este o jucarie. Nu aduceti in contact cu ochii si mucoasele nazale. In cazul contactului cu pielea sau cu imbracamintea clatiti imediat cu apa. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa si adresati-va medicului, aratandu-i eticheta produsului.