Fara soareci cu ajutorul ultrasunetelor (160mp) - PR 500.2Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

94,52 RON cu TVA

Fara soareci cu ajutorul ultrasunetelor (160mp) - PR 500.2

 

 

Denumire produs: PR500.2

Mod de combatere: ultrasunete, lumina flash

Aplicabilitate: interior - casa (dormitor, baie, hol, bucatarie, sufragerie, debara), hoteluri, spital, spatii publice, magazine alimentare, biblioteci, etc.
Produs in Bulgaria
Alimentare: 220V  /  Consum: 7W
Suprafata acoperita: 160mp
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:


Aparatul anti soareci are o boxa speciala, capabila sa redea ultrasunete. Acestea sunt unde de inalta frecventa, ce vor afecta sistemul nervos central al soarecilor, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita, care in cazul acestui aparat este de aproximativ 160 mp. Acest aparat cu ultrasunete PR 500.2 mai dispune si de o lampa stroboscopica in partea inferiorara, pentru a mari eficienta aparatului, avand rolul de a spori efectul de panica creat daunatorilor.

Instalare aparat:


Dispozitivul electronic se introduce in priza si va incepe sa emita ultrasunete. Imediat dupa introducerea in priza, cele doua leduri de pe panoul central, unul de culoare verde si unul albastru, vor clipi rapid, apoi intermitent, confirmand buna functionare a dispozitivului. Pentru pornirea lampii stroboscopice, in partea stanga a dispozitivului se regaseste un buton cu doua pozitii. Glisati butonul in sus, iar dupa aproximativ 30 de secunde de la alimentare, lampa va incepe sa emita.

Produs ecologic:

Aparat soareci de mici dimensiuni.
Nu foloseste substante toxice
Ultrasunetele emise nu pot fi auzite de oameni, poate fi folosit in orice imprejurare.
Solutie moderna, ce inlocuieste cu succes metodele clasice de prindere a soarecilor, ce pot produce multa mizerie si dezgust. De asemenea, evitati riscul de a omori daunatorii in interiorul imobilului, in locuri greu accesibile, unde se pot descompune.

Atentie:

- Suprafata acoperita de aparat poate varia, putand fi afectata de mobilier, pereti, geamuri, etc. Pentru o eficienta maxima, recomandam folosirea de mai multe aparate simultan, sau in combinatie cu capcane clasice.
- Aparatul are efect numai in camera in care este amplasat. Daca doriti sa protejati mai  multe incaperi - este nevoie a instala cate un aparat in fiecare dintre ele.
- Poate dura o perioada de timp pana cand zona dvs. va fi curata si fara soareci. Aparatele vor emite ultrasunete imediat ce au fost introduse in priza. Soarecii pot parasi zona definitiv in maxim 15-20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii lor.
- De asemenea, puii pe care le pot lasa in urma nu vor fi afectate de aparat, pana cand acestia nu isi vor dezvolta sistemul nervos. Prin urmare, pentru o protectie maxima, lasati aparatul in priza pe toata durata anului.
- Consumul de curent electric este insesizabil. In schimb, veti avea un camin fara soareci.