Fertilizant cu materii organice pentru intretinerea peluzei NPK 8-6-7+3 MgO DCM (25 Kg)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

259,99 RON cu TVA

Fertilizant cu materii organice pentru intretinerea peluzei NPK 8-6-7+3 MgO DCM (25 Kg)

 

Denumire produs: Fertilizant pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM

Tara de provenienta: Belgia
Cantitate: 25 Kg (250 mp)
NPK 8-6-7+3MgO Minigran
Perioada de aplicare: martie-aprilie-mai-iunie-iulie-august-septembrie.

Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 40 ron/tva inclusDescriere:

Acest fertilizant organic ofera gazonului pe tot parcursul anului, toate elementele nutritive necesare unei cresteri continue, cu radacini solide si o culoare verde profund. Datorita sistemului unic MINIGRAN, Fertilizantul DCM pentru peluza este usor si agreabil de utilizat si nu este eliminat in timpul tunderii peluzei. Fara sa contina praf, se imprastie de o maniera curata si fara miros, iar repartitia omogena garanteaza o crestere egala a ierbii si un rezultat superb.

In pamant, materiile organice ale Fertilizantului DCM pentru Peluza sunt transformate de bacterii in humus (pamant fertil).

Astfel, structura, aerarea si viata microbiana a solului sunt imbunatatite, usurand inradacinarea ierbii. Oferiti peluzei dumneavoastra toate avantajele unui fertilizant organic, fertilizand solul de o maniera curata si sigura. Pentru a obtine cel mai bun rezultat, imprastiati fertilizantul organic pentru peluza primavara si toamna.

Utilizati-l dupa ce tundeti peluza sau chiar in momentul in care amenajati peluza, inainte de a semana semintele.