Frontline Combo Caine XL - intre 40-60 kgComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

51,77 RON cu TVA

Frontline Combo Caine XL - intre 40-60 kg


Model: Frontline Combo XL

Pipete Antiparazitare pentru Caini
Compozitie 1 pipeta de 4,02 ml:
Fipronil - 402,00 mg
[S] – metopren - 361,80 mg
Butilhidroxianizol - 0,80 mg
Butilhidroxitoluen - 0,40 mg
Excipient q.s.p. - 4,02 ml
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Combatere cu Frontline:

Actiunea nr.1 : FRONTLINE Combo elimina puricii si capusele de animalul dvs.
Actiunea nr.2 : FRONTLINE Combo impiedica dezvoltarea noilor generatii de purici in locuinta dvs.
Solutie de uz extern pentru aplicare cutanata. Elimina puricii, capusele si paduchii. Previne contaminarea mediului in care traiesc animalele tratate, cu purici aflati in diverse stadii de dezvoltare.
Forma farmaceutica: Solutie de uz extern pentru aplicare cutanata.
Prezentare: 1 pipeta x 4,02 ml; FRONTLINE COMBO CAINE XL
Specii tinta : caini mai mari de 40 kg (Frontline combo CAINE XL).

Indicatii:

Tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici sau a infestatiilor mixte cu purici si capuse sau paduchi.  Eliminarea puricilor (Ctenocephalides spp) si prevenirea noilor infestatii cu purici adulti timp de 8 saptamani. Prevenirea inmultirii puricilor prin inhibarea dezvoltarii oualor (a activitatii ovicide) si a larvelor si pupelor (activitatii larvicide) iesite din ouale depuse de puricii adulti timp de 8 saptamani de la aplicare. Eliminarea capuselor (Ixodes spp., Dermacentor spp., Rhipicephalus spp.) si prevenirea unei noi infestari cu capuse timp de 4 saptamani. Eliminarea paduchilor (Trichodectes canis). Produsul poate fi integrat intr-un program terapeutic al Dermatitei cauzate de Alergie la Ciupiturile Puricilor.

Mod de administrare si dozare:

Cale de administrare: externa, prin aplicare pe piele. O pipeta de 4,02 ml (XL) pentru un caine cu greutatea corespunzatoare pipetei, sau doza minima recomandata de 6,7 mg/kg pentru fipronil si 6mg/kg pentru (S)-metoprene. in absenta studiilor de securitate, intervalul minim de administrare al tratamentului este de 4 saptamani.

Mod de administrare:

Se extrage o pipeta din ambalaj. Se tine pipeta dreapta si se rupe varful pre-decupat al acesteia. Se goleste complet pipeta prin apasari repetate, direct pe piele, intr-un singur punct, in regiunea dintre omoplatii animalului, indepartand inainte firele de par.

Efecte secundare:

Este important ca produsul sa fie aplicat intr-o zona in care animalul nu se poate linge si sa fie supravegheate astfel incat animalele sa nu se linga intre ele.In cazul in care acest lucru se intampla, se va observa o hipersalivatie pe o perioada scurta de timp, data fiind natura excipientului.

Contraindicatii:

Din lipsa de date disponibile, nu se va aplica tratamentul la cateii in varsta de mai putin de 8 saptamani sau cu o greutate mai mica de 1 kg.
A nu se utiliza la iepuri.
Utilizare in perioada de gestatie sau lactatie:
Frontline Combo Spot-on Caine poate fi utilizat atat in timpul gestatiei cat si al lactatiei.
In absenta datelor referitoare la efectul apei sau al samponului asupra eficacitatii produsului la caini in primele doua zile de dupa administrarea tratamentului, se recomanda ca animalele sa nu fie spalate timp de 2 zile de la aplicarea produsului.
   
Recomandari speciale pentru persoana care administreaza produsul:
- se vor spala bine mainile cu apa si sapun dupa aplicarea produsului
- nu se va fuma, bea sau manca in timpul aplicarii produsului
- se va evita manipularea animalelor tratate pana dupa uscarea produsului
    Frontline combo caine
- copii ivor fi indepartati din preajma animalelor tratate timp de cel putin 30 de minute sau pana la uscarea completa a zonei tratate
- in caz de contact cu ochii, se va clati imediat cu apa; daca iritatia persista va fi consultat un medic
- a nu se lasa la indemana copiilor

Conservare:

A se pastra la temperaturi de pana la 30° C. Precautii speciale privind aruncarea produselor nefolosite sau a deseurilor rezultate din folosirea acestor produse veterinare: Dispunerea oricarui produs nefolosit sau deseu trebuie facuta in conformitate cu legile in vigoare. Fipronil si (S)- metopren poate afecta negativ organismele acvatice. Nu contaminati lacurile sau alte surse potabile aruncand produsul sau pipeta goala. Numai pentru uz veterinar.