Generator ultrasunete anti animale salbatice (300 mp) - M161Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

134,52 RON cu TVA

Generator ultrasunete anti animale salbatice (300 mp) - M161

 

Denumire produs: M161

Producator: Kemo (Germania)

Mod de actiune: ultrasunete
Aplicabilitate: exterior - gradini de legume, gradini cu flori, culturi agricole, livezi, etc.
Mod de functionare: 12 - 14 V
Consum de curent: max. 150 mA
Frecventa: aprox. 22 kHz (imperceptibila de catre oameni)
Durata impulsului: aprox. 0.5 sec
Intervalul dintre impulsuri: aprox. 5 sec
Raza maxima de actiune: 300 m
Difuzor inclus: L010
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Generatorul cu ultrasunete tine la distanta animalele salbatice precum vulpi, din gradini si terenuri arabile. Difuzorul reda ultrasunetele sub forma de impulsuri. Ultrasunete nu sunt percepute de catre urechea umana.

Cum se monteaza generatorul cu ultrasunete?

Conectati modulul la difuzor si la o sursa de tensiune (12V). Cablurile de conectare la difuzor si la sursa de tensiune pot avea o lungime de pana la 10 m fiecare, dar in orice caz trebuie sa aiba o sectiune trasversala de cel putin 0.75 mm. Daca difuzorul este actionat in mod deschis (de ex. cu spatele fixat pe un perete) unghiul de emisie sonora este de aprox. 120 grade. Raza de actiune actustica este limitate la aprox. 150 m. Daca instalati difuzorul intr-un tub de plastic deschis la capat, ultrasunetele vor fi emise intr-o singura directie sub forma de manunchi, raza de actiune ajungand pana la 300 m. Tubul de plastic trebuie sa aiba o lungime de aprox. 30 cm. Cu ajutorul acestui tub puteti tinti obiective precise. ( ex. vizuina unei vulpi sau a unui jder). Dupa montajul si conectarea difuzorului, puteti conecta sursa de tensiune si dispozitivul este gata de functionare. Ledul incorporat se va aprinde la fiecare impuls ultrasonic.

Atentie!

In cazul animalelor domestice (caini, pisici) rezultatele sunt mai slabe deoarece acestea sunt obisnuite cu zgomotele artificiale din mediul oamenilor (ex: televizoaarele mai vechi pot emite zgomote ultrasonice prin intermediul transformatorului de retea, astfel incat animalele domestice nu le mai percep ca pe o amenintare).