Generator ultrasunete pentru protectia automobilelor impotriva daunatorilor (jderi, dihori, soareci, sobolani) - Marten Cats Free 78420Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

119,97 RON cu TVA

Generator ultrasunete pentru protectia automobilelor impotriva daunatorilor (jderi, dihori, soareci, sobolani) - Marten Cats Free 78420

 
Denumire produs: Marten Cats Free 78420

Aplicabilitate: masina, compartiment motor, motocicleta, garaj si alte spatii.

Daunatori combatuti: rozatoare, jderi, dihori, sobolani, soareci etc.

Producator: Isotronic
Tensiunea de functionare: 12-24V DC
Curentul: aprox 0.7A, stare de repaus 8mA
Frecventa: 12-23kHz +/-10%, 15sec. ON, 15 sec. OFF
Consumul de curent: 4W (12 V DC), 9W (24V DC)
Siguranta: 1A extern
Nivel fonic: 85dB
Cablu de conectare: aprox. 100cm (rosu), 250cm (negru)
Unghiul razei reflectate: aprox. 140°
Garantie comerciala: 24 luni (persoane fizice) 12 luni (persoane juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:


Generatorul cu ultrasunete Marten Cats Free 78420 alunga animalele rozatoare precum: soareci, sobolani, dihori, jderi etc. Acest aparat modern emite un  semnal acustic cu o frecventa de 12-23KHz la intervale de cate 15 secunde timp de pornire si de oprire. Aceasta frecventa foarte mare este perceputa de daunatori ca fiind deranjanta si foarte neplacuta, facandu-i sa evite vehiculul respectiv.

In cazul in care rozatoarele au vizitat deja masina, acestea si-au marcat teritoriul si au ramas mirosurile; aceste mirosuri necesita inlaturate inainte de instalarea aparatul, deoarece pot patrunde alti daunatori chiar si intr-un compartiment al motorului protejat de rozatoare. Este indicata o spalare temeinica a motorului si utilizarea unor produse de indepartare mirosuri (ex.
Spoof ZAG248). In plus animalele isi lasa mirosurile de marcare si sub masina(locul de parcare), pentru a nu da rozatoarelor ocazia de a-si apara teritoriul, este indicat sa indepartati aceste urme cu agenti de spalare si cu peria.

Instalare:

Montajul aparatului este indicat sa fie efectuat de catre personal calificat si autorizat!

Legarea aparatului se face direct la bateria masinii. Cablul rosu se leaga la borna plus (+), iar cablul negru la minus (-). Daca se leaga suplimentar cablul negru la borna 15 (butuc de contact, radioul de masina) a bateriei, atunci aparatul porneste automat cand se opreste motorul si se opreste automat cand se porneste motorul. Acest lucru mareste durata de functionare a aparatului, deoarece functioneaza doar daca motorul este oprit.
Aveti grija ca aparatul sa fie decuplat in aceasta perioada, daca nu folositi vehiculul un timp mai indelungat.