Generator ultrasunete pentru protectia automobilelor impotriva daunatorilor (soareci, sobolani, jderi, dihori) - Marten Mice Free 78440Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

84,98 RON cu TVA

Generator ultrasunete pentru protectia automobilelor impotriva daunatorilor (soareci, sobolani, jderi, dihori) - Marten Mice Free 78440

 
Denumire produs: Marten Mice Free 78440

Aplicabilitate: masina, compartiment motor.
 
Daunatori combatuti: rozatoare, jderi, dihori, sobolani, soareci etc.

Producator: Isotronic
Tensiunea de functionare: 12V DC
Curentul: aprox. 5mA
Frecventa: 12-23kHz +/-10%
Consumul de curent: aprox. 0,6W
Siguranta: 250V/ 0,2A extern
Nivelul fonic: aprox. 80dB
Cablul de conectare: aprox. 100cm
Unghiul razei reflectate: aprox. 140°
Garantie comerciala: 24 luni (persoane fizice) 12 luni (persoane juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:


Generatorul cu ultrasunete Isotronic Marten Mice Free 78440 alunga animalele rozatoare precum: soareci, sobolani, dihori, jderi etc. Acest aparat modern emite un  semnal acustic cu o frecventa de 12-23KHz la intervale de cate 15 secunde timp de pornire si de oprire. Aceasta frecventa foarte mare este perceputa de daunatori ca fiind deranjanta si foarte neplacuta, facandu-i sa evite vehiculul respectiv.
In cazul in care rozatoarele au vizitat deja masina, acestea si-au marcat teritoriul si au ramas mirosurile; aceste mirosuri necesita inlaturate inainte de instalarea aparatul, deoarece pot patrunde alti daunatori chiar si intr-un compartiment al motorului protejat de rozatoare. Este indicata o spalare temeinica a motorului si utilizarea unor produse de indepartare mirosuri (ex.
Spoof ZAG248). In plus animalele isi lasa mirosurile de marcare si sub masina(locul de parcare), pentru a nu da rozatoarelor ocazia de a-si apara teritoriul, este indicat sa indepartati aceste urme cu agenti de spalare si cu peria.

Instalare:


Montajul aparatului este indicat sa fie efectuat de catre personal calificat si autorizat!

Aparatul se instaleaza cu ajutorul suruburilor de prindere pe tabla sau a colierelor de cablu de caroserie, in compartimentul motor. Cablul de conectare la bateria masinii se va aseza astfel incat sa nu atinga piesele in miscare sau piesele fierbinti (paleta ventilatorului, galeria de evacuare). Aparatul ar trebui plasat in compartimentul motor in asa fel incat sunetul sa se distribuie uniform si sa nu fie estompat de catre straturile izolatoare.

Legarea aparatului se face direct la bateria masinii. Cablul rosu se leaga la borna plus (+), iar cablul negru la minus (-). Daca se leaga suplimentar cablul negru la borna 15 (butuc de contact, radioul de masina) a bateriei, atunci aparatul porneste automat cand se opreste motorul si se opreste automat cand se porneste motorul. Acest lucru mareste durata de functionare a aparatului, deoarece functioneaza doar daca motorul este oprit.
Aveti grija ca aparatul sa fie decuplat in aceasta perioada, daca nu folositi vehiculul un timp mai indelungat.