GoldFinger 70048 aparat cu vibratii anti furnici si anti rozatoare (1250mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

149,98 RON cu TVA

GoldFinger 70048 aparat cu vibratii anti furnici si anti rozatoare (1250mp)

 
Denumire produs: GoldFinger 70048

Producator: Isotronic

Aplicabilitate: pajisti, gradini de legume, gradini de flori, terenuri arabile, plantatii, livezi, ferme, campuri agricole, gazon, teren de golf, teren de tenis, hoteluri, complexuri rezidentiale etc.
Alimentare: 4 x 1.5V Mono D (nu sunt incluse in pachet)
Aria de acoperire: 1250mp, in functie de consistenta solului
Frecventa de lucru: 400Hz - 1.000Hz, +/-500Hz, variaza automat
Intervale de emisie: 2 sec. emite vibratii, 50 sec. pauza
Emisie: noapte + zi
Disponibilitate de functionare: pana la 6 luni functionare continua cu un set de baterii in functie de consistenta solului
Carcasa: rezistenta la apa si intemperii
Temperatura si umiditatea de operare: -20°C pana la +50°C si mai putin de 90%R.H.
Temperatura si umiditatea de depozitare: -50°C pana la +50°C si mai putin de 90%R.H.
Garantie comerciala: 24 luni (persoane fizice) 12 luni (persoane juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:


GoldFinger 70048 este un aparat care face parte din generatia moderna a acestor dispozitive, este 100% ecologic, fara chimicale si nepoluant. Creat pentru indepartarea animalelor daunatoare (furnici, cartite, rozatoare, reptile) din zonele in aer liber.

Vibratiile generate de aparat sunt la un interval de circa 50 de secunde, cu o frecventa cuprinsa in intervalul 400 - 1.000Hz, +/- 500Hz. Testele facute in aer liber au aratat ca acest aparat protejeaza o arie de aproximativ 1250 mp, variind in functie de consistenta solului.

Animalele care traiesc pe sol nu tolereaza ultrasunetele si vibratiile emise de aparat, astfel acestea migreaza in alte zone neprotejate doar dupa cateva zile. Alte animale decat cele specificate nu sunt afectate.

Instalare:


Inainte de prima utilizare a aparatului trebuie sa detasati capacaul carcasei si sa scoateti suportul special pentru baterii, introduceti 4 baterii noi de dimensiune Mono (D); atentie la polaritatea afisata pe partea interioara a suportului pentru baterii, asezati din nou capacul carcasei la locul sau (apasati puternic).

Aparatul trebuie introdus 3/4  in pamant. Verificati la intervale regulate functia aparatului, in cazul in care acesta nu mai functioneaza normal, este posibil sa fie necesara schimbarea bateriilor.

Amplasati aparatul GoldFinger 70048 astfel incat daunatori sa aiba posibilitatea de a fugi de pe terenul dumneavoastra. Dupa aproximativ 5-6 saptamani aparatul trebuie mutat 4-5m in directia caii de iesire.
 
Avantaje:


Nu produce fum, nu foloseste substante toxice, nu afecteaza animalele domestice, de companie sau de ferma, precum caini, pisici, pasari, porci, gaini, etc.
Deasemenea, nu omoara daunatorii, ci doar ii alunga, eliminand astfel descompunerea acestora in gradinile dvs.
Vibratiile emise nu sunt percepute de om, astfel ca aparatul se poate folosi si pe timpul noptii, fara riscul de a deranja vecinii.
Puteti lasa aparatul nesupravegheat, intrucat alimentarea pe baterii si materialele de foarte buna calitate din care este construit aparatul vor elimina riscul de incendii sau alte probleme pe care aparatele alimentate la 220V le pot cauza.