Granule anti cartita cu efect pe termen lung produs din materii prime naturale 2x50 grComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

85,92 RON cu TVA

Granule anti cartita cu efect pe termen lung produs din materii prime naturale 2x50 gr

 

Denumire produs: granule cartita

Producator: Germania

Aplicabilitate: pajisti, gradini de legume, gradini de flori, terenuri arabile, gazon, teren de golf, teren de tenis, etc.
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Granulele anti cartita reprezinta o solutie naturala pentru alungare si prevenire. Aceasta protejeaza potecile, terasele si alte suprafete impotriva galeriilor si a musuroaielor realizate de cartite, care se pot transforma rapid intr-un pericol de ranire pentru oameni. Pietricelele de lava compatibile pentru sol si plante sunt imbibate cu uleiuri exclusiv vegetale, cu miros intens. Acest miros nu este tolerat de cartitele protejate, care dispun de un simt al mirosului foarte dezvoltat. Cartitele parasesc fara a fi afectate zonele tratate, respectiv le evita in viitor.

Utilizare:

Cu ajutorul unui bat sau a unei lopeti perforati sau sapati gauri cu adancimea de 20 cm in sol si ingropati in acestea 1 pana la 2 pietricele de lava granule contra cartitelor. Ulterior tasati gaurile. Pe suprafete argiloase, maloase sau umede, efectul este limitat.

Prevenirea contaminarii:

La inceputul primaverii, realizati o centura de protectie in jurul suprafetei sau a terenului afectate in trecut. In acest mod se previne patrunderea cartitelor din lateral. Ingropati in acest scop 1 pana la 2 pietricele de lava granule contra cartitelor per m 2 in sol.

In caz de contaminare:

Pentru a izgoni cartita este necesara distribuirea unui rand de pietricele de lava la o distanta de aproximativ 1 m. Nu este permisa incercuirea animalului, fiind obligatorie lasarea unei cai de evacuare. Nu este permisa amplasarea pietricelelor direct in galeriile sau musuroaiele de cartita. Dupa aplicare este necesara netezirea musuroaielor de cartite.

Masuri de protectie:


Ca urmare a mirosului intens, la aplicare se recomanda utilizarea de manusi de protectie. Dupa utilizare, ambalajul trebuie inchis la loc. A nu se lasa la indemana copiilor. A se feri de alimente, bauturi si furaje. Este admisa depozitarea numai in ambalaje originale.