Granule contra cartitelor, soarecilor de camp si aricilor (1000 ml) - REP96Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

42,59 RON cu TVA

Granule contra cartitelor, soarecilor de camp si aricilor (1000 ml) - REP96


Denumire produs: REP96

Producator: Mondo Verde (Italia)

Aplicabilitate: pajisti, gradini de legume, gradini de flori, terenuri arabile, gazon, teren de golf, teren de tenis, etc.
Dozaj: 1000 ml
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Granulele anti cartita, anti soareci de camp, anti arici creeaza o bariera olfactiva in locurile unde sunt aplicate, astfel incat va tine la distanta cartitele, soarecii de camp si aricii, protejand astfel gradina si locuinta dumneavoastra. Esentele naturale cu care sunt impregnate granulele (printre care si esenta de usturoi), sunt foarte deranjante pentru cartite si arici, care, intrand in contact cu aceste granule, vor parasi gradinile si culturile dumneavoastra. Cu 1000 ml se trateaza o suprafata de 50 metri patrati. Produsul contine si un pahar de masurare.

Cum functioneaza:

Granulele anti cartite sunt niste granule parfumate care creeaza o bariera olfactiva foarte deranjanta pentru cartite. Granulele anti cartite sunt inofensive pentru oameni si animale, nu dauneaza peluza, plantele, gradinile sau culturile dumneavoastra. Ideal si pentru vidre. Se aplica in orice gaura sau galerie sapata de cartite, in gradinile dumneavostra.

Doze: Presarati in interiorul gaurii sau galeriei 2 masuri de produs. Repetati tratamentul o data/ de doua ori pe saptamana pana cand cartitele parasesc zona tratata. Irigatiile si ploaia pot reduce eficacitatea si durata tratamentului. In acest caz, repetati tratamentul ori de cate ori este necesar.