Impotriva gandacilor de bucatarie acopera 250mp (Solutie avantajoasa!) - AG250Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

48,37 RON cu TVA

Impotriva gandacilor de bucatarie acopera 250mp (Solutie avantajoasa!) - AG250

 

Scapa de gandacii de bucatarie cu ajutorul ultrasunetelor!

Denumire comerciala: AG250

Producator: Pestmaster (Marea Britanie)

Aplicabilitate: locuinte, birou, spatii publice, scoli, biblioteci, sali de curs, hale industriale, spitale, centre medicale, cabinete veterinare, restaurante, centre comerciale, alimentare, gradinite, etc.

Alimentare: 220V / 50Hz
Suprafata acoperita: aprox. 250 mp
Dimensiuni: 83x110x74 mm
Mod de actionare: ultrasunete
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Dupa cum bine stim, gandacii de bucatarie sunt periculosi si purtatori de multe boli infectioase. Pe langa o curatenie stricta va recomandam si dispozitive cu ultrasunete in combaterea gandacilor. Aparatele cu ultrasunete sunt silentioase, imperceptibile de oameni sau animale de companie, insa ptr. gandaci sunt foarte deranjante. Un model profesional este AG250, un aparat produs in Marea Britanie ce emite ultrasunete care provoaca panica si dezorientare in randul gandacilor de bucatarie, acoperind o zona de aproximativ 250 de metri patrati.

Pentru instalarea aparatul este necesar doar sa il introduceti intr-o priza. Dispozitivul odata alimentat la curent va incepe sa emita ultrasunete. Are un LED rosu situat pe panoul frontal care va indica buna functionare a acestuia. In partea din spate, langa mufa de alimentare, gasiti un potentiometru, pt. modificarea manuala a frecventei cu care ultrasunetele sunt emise.

Recomandam setarea unei frecvente diferite prin rotirea potentiometrului treptat, la fiecare 2 luni, pentru a evita obisnuirea gandacilor de bucatarie cu o anumita frecventa si dobandirea unei imunitati impotriva actiunii aparatului. Langa potentiometru, se mai afla un buton de TEST, care odata apasat va simula modul in care daunatorii percep ultrasunetele.

Avantajele aparatului cu ultrasunete:

Nu foloseste substante toxice, nu produce fum sau mirosuri neplacute, si intrucat ultrasunetele nu pot fi auzite de oameni, este silentios.
Nu omoara daunatorii, eliminand astfel riscul descompunerii acestora in locuri greu accesibile.