Indeparteaza pasarile cu aparatul profesional Radarcan SC19 (100 mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

357,18 RON cu TVA

Indeparteaza pasarile cu aparatul profesional Radarcan SC19 (100 mp)


Producator: Radarcan (Spania)

Aplicabilitate: campuri, terase, livezi,  gradina cu flori, gradina cu legume, gazon, etc.
 
Pasari combatute: porumbei, pescarusi, ciori, gugustiuci, vrabii, grauri, randunele, etc.

Aria de detectare: pana la 10 m
Aria de acoperire:100 mp
Consum in repaus: 8W
Consum in emisie: 10W
Alimentare: 220-230V (adaptor inclus in pachet)
Dimensiuni :150x160x7mm
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Dispozitivul are un senzor de miscare, capabil sa receptioneze pasarile de la o distanta de pana la 10 m. Odata resimtita prezenta porumbeilor, vrabiilor, ciorilor sau altor vietati, aparatul va emite un sunet puternic, ce imita pusca de vanatoare, ce va speria animalul, alungandu-l din zona aparatului.

In spatele aparatului exista 2 butoane, pentru reglarea intensitatii volumului alarmei acustice, dar si pt. reglarea sensibilitatii senzorului de miscare, ce poate varia intre 1 si 10 m acoperiti. Aparatul se alimenteaza la orice priza electrica de 220V. Daca se pozitioneaza in exterior, se recomanda protejarea aparatului si a adaptorului de alimentare de orice sursa de umiditate.

Avantaje:

Echipamentul anti pasari Radarcan SC19 este o metoda simpla, ecologica si umana de a alunga pasarile. Nu foloseste chimicale, substante toxice, nu afecteaza sanatatea animalelor sau a pasarilor. Poate fi folosit pe toata durata anului, fara intretinere sau consumabile. De asemenea, nu necesita calificare speciala pt. operare sau instalare.

Obervatii:

Vrabiile sunt in general pasari daunatoare, galagioase mai ales atunci cand se aduna in stoluri. Daca aveti vrabii pe langa casa puteti sa va asteptati la urmatoarele: inundatii in jgheaburi, blocarea diverselor utilaje si masinarii si uneori pot provoca chiar incendii  prin supraincalzirea materialelor folosite pentru cuiburi...mai ales daca acestea sunt pe carcase metalice.