Ingrasamant specializat granulat pentru gazon cu efect prelungit 100zile (1 Kg)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

21,99 RON cu TVA

Ingrasamant specializat granulat pentru gazon cu efect prelungit 100zile (1 Kg)

 
Denumire produs: Florovit Ingrasamant specializat granulat pentru gazon cu efect prelungit 100zile

Compozitie ingrasamant: Azot, Fosfor.
Perioada de aplicare: aprilie, mai, iunie, iulie.

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus


Descriere ingrasamant:


Potrivit pentru tipurile de gazon, are in componenta elemente minerale ce au fost selectionate in cantitati si varietati pentru a stimula cresterea si dezvoltarea rapida a gazonului, pentru sanatatea acestuia dar si ofera o culoare verde-intens gazonului.
Utilizarea ingrasamantului stimuleaza gazonul sa fie dens si puternic inradacinat, previne cresterea muschiului, asigura o culoare verde intensa gazonului.
 
Se va intrebuinta, in urmatorul mod: pentru spatiile verzi este indicata sa-l folositi o data sau de doua ori in timpul sezonului. Ingrasamantul trebuie imprastiat uniform pe toata suprafata. Se utilizeaza in lunile aprilie, mai, iunie, inainte de semanat, folosind 150gr/ m2. Urmatorul tratament fertilizant poate fi efectuat dupa 3 luni, utilizant ingrasamantul adecvat sezonului; pentru gazon ingrasamantul trebuie imprastiat uniform pe toata suprafata gazonului, de preferinta cu utilizarea masinii de semanat si dupa taierea ierbii. O doza unica de 20-35gr/m2 trebuie utilizata in timpul unei perioade din martie pana la sfarsitul lunii iunie, mentinand un interval de 3 luni intre tratamente. Este recomandat sa faceti fertilizarea de doua ori in timpul sezonului, in martie/aprilie si din nou in luna iunie.
 
Poate fi folosit pentru toate speciile de iarba (gazon, spatii verzi).