Ingrasamant specializat granulat pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali cu efect prelungit 100zile (1 Kg)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

17,99 RON cu TVA

Ingrasamant specializat granulat pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali cu efect prelungit 100zile (1 Kg)

 
Denumire produs: Florovit Ingrasamant specializat granulat pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali cu efect prelungit 100zile

Compozitie ingrasamant: Azot, Fosfor, Magneziu.
Perioada de aplicare: martie, aprilie, mai, iunie.

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus


Descriere ingrasamant:


Adecvat pentru toate soiurile de trandafiri si alti arbusti ornamentali cu flori. Contine elemente minerale ce au fost selectionate in cantitati si varietati pentru a stimula cresterea si dezvoltarea rapida a arbustilor, pentru sanatatea acestora. Continutul suplimentar de magneziu asigura dimensiune mare si culoare intensa florilor pe tot parcursul sezonului. Eliberarea lenta a nutrientilor garanteaza nutritie optima pentru o perioada de 100 de zile.
 
In momentul plantarii ingrasamantul trebuie amestecat cu sol in proportii de 10-20gr/planta. Pentru plantele in crestere, in functie de varsta si dimensiunea plantei, ingrasamantul se raspandeste  in proportie de 30-50gr/planta, in jurul copacilor si arbustilor. Se recomanda sa se amestece ingrasamantul cu solul superior. Pastrarea corecta a umiditatii solului va creste eficienta procesului de fertilizare.
 
Poate fi folosit pentru toate speciile de trandafiri si arbusti ornamentali cu flori.