Insecticid de contact anti-viespi Cypertox (1L)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

60,00 RON cu TVA

Insecticid de contact anti-viespi Cypertox (1L)

 

Denumire produs: Cypertox

Remanenta: 60 zile

Compozitie: Cypermethrin 7%    Permethrin 3%     Piperonil Butoxid 5%
Mod de ambalare: PET
Dozaj: 1L
Aplicabilitate: locuinte, cinematografe, scoli, spitale, restaurante, baruri, hoteluri, campinguri, industrie in general, industria alimentara, etc.
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Tipul amestecului: insecticid concentrat emulsionabil, de culoare galbuie, cu miros caracteristic destinat combaterii insectelor zburatoare precum viespi.

Modul de actiune:

Daca sunteti alergic la intepaturile viespilor sau albinelor, acestea va pot pune viata in pericol. Nu lasati cuiburile viespilor sa va invadeze linistea. Identificati daca aveti cuiburi de viespi, dupa care incepeti sa aplicati insecticidul. Pentru viespi se trateaza spatiile pe la colturile casei, incaperilor, oriunde exita un cuib de viespi. Cypertox  este un insecticid de soc ce isi face efectul in 2 faze.

Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea viespilor si convulsii. Dupa aceasta prima faza urmeaza blocajul transmiterii impulsurilor, blocaj care duce la paralizia si treptat la moartea insectei si anume viespe. Cypertox contine o substanta activa si anume permethrin, aceasta inhiba oxidarea piretroizilor in organismul viespilor,  prelungind degradarea insecticidului si potenteaza efectul acestora. Cypertox odata cu diluarea apei, formeaza o emulsie laptoasa, prevenind consumul accidental de catre manipulator.

Utilizare:
 
Dilutie speciala pentru eliminare viespilor: 150 ml insecticid la 10L de apa

Solutia astfel obtinuta se aplica prin pulverizare cu pompe speciale sau prin alt mijloc potrivit acestui scop. Dupa aplicarea insecticidului in interior, se recomanda ca spatiul respectiv sa fie inchis 1 - 2 ore, dupa care se poate aerisi si intra.

Avertizari:


Insecticidul Cypertox este biodegradabil;
In cazul copiilor si al persoanelor cu deficiente respiratorii se recomanda ca accesul in spatiile dezinfectate sa fie permis numai dupa o suficienta aerisire.