Insecticid fumigen profesional impotriva insectelor (anti purici) - KOS139Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

69,95 RON cu TVA

Insecticid fumigen profesional impotriva insectelor (anti purici) - KOS139

 

Denumire produs: KOS139

Producator: Mondo Verde (Italia)

Aplicabilitate: adaposturi pentru animale, ferme, grajduri, zone rurale, centre turistice, industria alimentara, restaurante, scolii, depozite, mansarde, case, birouri, spatii civile, spatii casnice, spatii industriale etc.
Dozaj: 11 gr.
Dimensiuni 35 x 52 mm
Compozitie in substanta activa: - permetrin: 13.25g/ 100g produs
Valabilitate: 24 luni de la data fabricatiei (pastrat in conditii optime)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus


Descriere produs:

Produsul KOS139 este eficient impotriva tuturor tipurilor de insecte, care sunt daunatoare in mod frecvent. Este un insecticid fumigen profesional, alcatuit dintr-un amestec special, care arde incet, fara flacara, producand un fum alb dens, format din particule fine de ingredient activ.
 
Fumul are o actiune dubla, actioneaza atat asupra insectelor zburatoare cat si asupra insectelor taratoare, afectand sistemul nervos al acestora. Este usor de utilizat si in locurile in care tratamentele traditionale sunt dificil, spre imposibil de aplicat.

Utilizare produs:

Se ridica capacul, apoi se pozitioneaza fumigenul KOS139 pe o suprafata foarte rezistenta la incalzire (caldura). Pe durata fumigatiei, nimeni nu trebuie sa fie prezent in locuriile tratate. Pentru un rezultat mai bun este recomandat sa se aprinda dupa-amiaza tarziu si sa se paraseasca spatiile, casele si cladirile (inchise) toata noaptea. Pastrati cat mai mult posibil fumul in interiorul cladirilor prin inchiderea usilor, ferestrelor si a tuturor deschiderilor.

Pentru tratarea spatiilor impotriva puricilor, se aplica un fumigen pentru 100 metri cubi.

Atentie!


Nu lasati la indemana copiilor. Inainte de utilizare cititi toate instructiunile si avertismentele. Nu utilizati pentru alte scopuri decat cele indicate. A nu se utiliza in prezenta copiilor si animalelor domestice. Nu folositi in agricultura. Nu aruncati recipientul in mediu, dupa utilizare. A se pastra intr-un loc uscat.

Cel care utilizeaza produsul este responsabil pentru eventualele daune cauzate de utilizarea incorecta a fumigenului.