Insecticid universal combate cu succes insectele taratoare - Insektum (1L)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

69,67 RON cu TVA

Insecticid universal combate cu succes insectele taratoare - Insektum (1L)

 

Denumire produs: Insektum

Remanenta: 90 zile

Compozitie: Cypermethrin 10%      Piperonil butoxid 5%
Mod de ambalare: PET
Dozaj: 1L
Daunatori combatuti: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, termite, furnici, etc.
Aplicabilitate: spatii alimentare, spatii de locuit, institutii de invatamant, sanatate, spatii industriale, birouri, pe domeniul public, subsoluri inundate, etc.
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus
Tip insecticid: insecticid de contact si ingestie.

Mod de actiune:


Insektum combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul insectelor precum gandaci, plosnite, furnici, termite, etc. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact, provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute. Cand insecta incearca sa inlature aceste particule, vine de fapt in contact cu si mai multa substanta urgentand procesul de absorbtie. Poate provoca efectul de soc in mai putin de 30 de minute, dupa care moartea insectelor survine in decurs de 24 ore.

*20 ml intr-un litru de apa pentru insectele zburatoare;
*40 ml intr-un litru de apa pentru insectele taratoare.

Solutia obtinuta se aplica prin pulverizare sau, in lipsa mijlocului de pulverizare cu ajutorul unei pensule sau a altui mijloc potrivit acestui scop, cu conditia de a se evita contactul cu pielea si ochii. Se aplica in cantitate de cca. 50 ml/m.p. in toate locurile sau zonele infestate de insecte.

Avantaje:

Solutia Insektum este eficienta aproximativ 90 de zile, acest timp putand varia in functie de tipul spatiului si a suprafetei tratate. Produsul este foarte eficace si pentru deparazitarea mobilierului infestat cu diferite insecte (molii, carii, plosnite) aplicandu-se mai ales in zonele de imbinare si crapaturi. Produsul se poate utiliza cu eficienta ridicata si in dezinsectia locurilor care genereaza insecte, cum sunt platformele de gunoaie menajere (generatoare de muste) sau locurile generatoare de tantari (subsoluri inundate).