Isotronic CSP 77030 Capcana pt. interior cu lamele electrice anti gandaci si gandaci de canal 40mpComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

199,86 RON cu TVA

Isotronic CSP 77030 Capcana pt. interior cu lamele electrice anti gandaci si gandaci de canal 40mp

Denumire produs: CSP 77030 Isotronic (interior)

Aplicabilitate: restaurante, hoteluri, case, spitale, primarii, magazine alimentare, spatii publice, institutii, cofetarii etc.

Insecte combatute: gandaci, gandaci de canal si alte insecte.

Alimentare: cablu USB (inclus) sau adaptor de retea 500mA (inclus)
Tensiune inalta: 1200-1500V (3 sec. emite, 3 sec. pauza)
Aria de acoperire: 40mp
Buton: Pornit/Oprit
Temperatura si umiditatea de operare: -20°C pana la +50°C si mai putin de 90%R.H.
Temperatura si umiditatea de depozitare: -50°C pana la +50°C si mai putin de 90%R.H.
Garantie comerciala: 24 luni (persoane fizice) 12 luni (persoane juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:


Capcana Isotronic CSP 77030 este prevazuta cu lamele electrice impotriva insectelor, gandacilor, gandacilor de canal, aparat mobil si extrem de eficient, se foloseste numai in interior; nu este recomandat sa fie folosit in hambare, grajduri si alte locatii asemanatoare si/sau in locatii usor inflamabile.

Are in dotare 7 usi libere de intrare in capcana; insectele enervante (in special gandacii, gandacii de canal) sunt atrase de momeala introdusa in centrul dispozitivului, de ex. mancare de caini/pisici, cascaval, carnati sau bucatele de mar; sunt electrocutate de lamelele electrice, care se afla sub inalta tensiune.
In starea de functionare dispozitivul genereaza inalta tensiune prin lamelele electrice din interiorul dispozitivului, bornele de alimentare nu trebuie sa fie in subcircuit.

Instalare:


Inainte sa puneti capcana in functiune, verificati starea aparatului (sa nu prezinte vreo deteriorare din cauza transportului sau din alte motive similare).

Indicat este ca aparatul sa fie pozitionat pe podea in zona afectata de daunatori. Feriti aparatul impotriva umezelii. Mutati aparatul cand curatati podeaua. Aparatul CSP poate fi utilizat preventiv, inainte ca daunatorii sa intre in zona protejata, sau in scopul eliminarii celor care deja sunt prezenti.

Produsul are in dotare un Led care indica:
- Led-ul verde continuu: aparatul este pornit, lamelele electrice nu sunt active.
- Led-ul verde flash: lamelele electrice sunt active.

Desfaceti surubul din centrul dispozitivului si scoateti capacul carcasei superioare. Datorita carcasei transparente se poate verifica usor gradul de infestare si daca este cazul capcana trebuie golita si curatata cu o carpa moale si umeda. Pentru aceasta se scoate capacul transparent de pe dispozitiv. Trebuie sa va asigurati ca lamelele de inalta tensiune sunt complet uscate inainte de a utiliza dispozitivul din nou. Verificati aparatul frecvent.

In momentul alegerii momelii pentru capcana trebuie sa va asigurati ca in urma fermentarii sau descompunerii nu vor rezulta lichide care pot intra in contact cu lamelele. Alimentele uscate cum ar fi mancarea de caini/pisici s-a dovedit a fi momeala excelenta pentru gandaci.

Avantaje:


Nu contine substante chimice.
Nu polueaza mediul.
Nu este periculos pentru oameni.