Lampa cu UV anti insecte portabil - Biometrixx S100Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

72,58 RON cu TVA

Lampa cu UV anti insecte portabil - Biometrixx S100

 

Denumire produs: S100

Producator: Biometrixx (Isotronic)

Aplicabilitate: interior si in aer liber
 
Alimentare: 4 x Mignon (AA) - baterii de unica folosinta
Alimentare: 4 x 1.2V NuMh Mignon (AA) - baterii reincarcabile
Alimentare: USB (cablu USB inclus in pachet)
Lampa: 4 x UV-LED
Consum: 0.6W
Durata de viata a bateriei: aprox. 16 ore de utilizare continua
Dimensiuni: 19 x 10 cm
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Lampa cu uv portabila anti insecte este ideala pentru pescari, drumetii, camping, etc. Va poate proteja zona cortului, a gratarului sau a taberei dvs. impotriva tantarilor, a mustelor, albinelor sau altor insecte ce va pot afecta buna dispozitie.

Mini distrugatorul cu ultraviolete atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul unei lampi UV. Aceasta lampa UV este inconjurata de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele.

Pentru o eficienta maxima, este recomandat ca aparatul anti insecte sa se monteze in centrul camerei, suspendat, astfel incat radiatia lampi UV sa acopere o suprafata maxima. Poate fi montat si in alte locuri din camera, cu conditia sa ii asigurati o baza stabila. Este recomandat sa pozitionati aparatul la o inaltime de 1.5 - 2 m, aceasta fiind inaltimea la care insectele zboara.

Instalare:

Aparatul anti-insecte se alimenteaza cu 4 baterii de 1,5V de tip AA, sau cu 4 baterii reincarcabile de 1.2V NuMh Mignon (AA). Acest dispozitiv anti insecte poate functiona si cu ajutorul portului USB, atunci cand bateriile sunt scoase din aparat.

Pentru a porni dispozitivul, deplasati butonul in modul "USB" atunci cand aparatul este conectat la o sursa de alimentare sau in modul " Batteries" atunci cand doriti utilizarea aparatului cu ajutorul bateriilor. Puteti folosi aparatul cu lampa uv pe toata durata anului.

Recomandam sa il instalati intr-un loc ferit de lumina (nu pozitionati aparatul in dreptul usilor si ferestrelor, sau sub lampi si lustre), intrucat eficienta aparatului va fi afectata.