Marderfrei - Aparat ultrasunete anti jderi si dihor portabil (40 mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

96,77 RON cu TVA

Marderfrei - Aparat ultrasunete anti jderi si dihor portabil (40 mp)

 

Denumire produs: Marderfrei Mobil

Producator: Isotronic (Germania)

Mod de actiune: ultrasunete

Aplicabilitate: (case de vacanta, garaj, mansarda, pod, pivnite, soproane, masina, etc.)
Alimentare: 4 x baterii tip C
Suprafata acoperita: aprox. 40 mp
Dimensiuni: 135 x 75 x 30mm
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Marderfrei mobil emite ultrasunete, ce vor alunga jderii si dihorii. Dispozitivul cu ultrasunete va speria animalele si le va agresa sistemul auditiv, fara insa a le provoca probleme medicale. Animalele vor fi nevoite sa se retraga din zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 40 de metri patrati. Alimentarea aparatului se face cu 4 acumulatori de tip C, neinclusi in pachet.

Pentru instalarea lor, se va desface surubul ce tine un mic panou detasabil pozitionat in partea inferioara a produsului. Bateriile se vor conecta respectand polaritatea bornelor. Pentru pornire si oprire, aveti pe aparat un singur buton marcat ON/OFF (ON - pornit / OFF - oprit). Aparatul va emite ultrasunete la intervale de timp regulate, de aproximativ 60 de secunde, apoi reintrand in repaus.

Dispozitivul cu ultrasunete poate functiona cu un singur set de baterii de calitate pana la 6 luni. Aparatul cu ultrasunete este destinat atat uzului interior, cat si exterior. In acest fel, carcasa este rezistenta la apa, dar recomandam instalarea dispozitivului intr-o zona ferita de apa excesiva. Puteti prinde aparatul anti jderi de diverse suprafete, fie prin suruburi, fie cu coliere de plastic (incluse in pachet)

Avantaje:


Va puteti proteja compartimentul motor al masinii sau al motocicletei cu ajutorul acestui aparat, intr-un mod eficient si ieftin. Nu putine sunt cazurile in care rozatoare precum jderi sau dihori, se refugiaza in compartimentul motor, atrasi fiind in perioadele reci, de caldura emanata de blocul motor sau esapament, si incep sa roada firele instalatiei electrice, sau alte obiecte din plastic moale.

Pot provoca in acest fel scurtcircuite, ce pot duce la incendierea masinii sau motocicletei. Avantajul major al aparatului este alimentarea sa cu baterii, deci nu trebuie sa interveniti la partea electrica a masinii. Aparatul anti daunatori nu va omori animalele, eliminand astfel riscul descompunerii acestora in casa.