Metode de prevenire si combatere a serpilor din gradinaComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

Metode de prevenire si combatere a serpilor din gradina

 

Serpii sunt un motiv de alarma pentru multi dintre noi, in special atunci cand suntem surprinsi de unul. Exista o varietate de considerente si metode pentru alungarea serpilor din gradina dvs. Pentru a prevenii o infestare cu serpi in curtea dumneavoastra este necesar sa eliminati sursele de alimentare si zonele de habitat pentru acestia. Iata cateva sfaturi pentru prevenirea si combaterea serpilor:

Prevenirea serpilor din gradina:
Serpii sunt iubitorii locurilor umbroase iar ca hrana prefera rozatoarele mici precum: soareci, sobolani. Pastrati o curatenie stricta in gradina si nu lasati gazonul sa creasca mai mult de cativa cm de la sol iar atunci cand il cositi, aveti grija sa strangeti resturile de iarba. Nu lasati prin gradina gramezi de frunze sau lemne, pot fi un ascunzis ideale pentru serpi.

Arbustii prea inalti sau tufisurile foarte mari ofera o ascunzatoare perfecta pentru serpi. Pietrele decorative din gradina sunt si ele o problema pentru ca pot reprezenta un loc ideal pentru serpi, oferindu-le un loc racoros in zilele caniculare. Plantati menta la extremitatile gradinii, sunt un repelent bun pentru serpi. Tineti la distanta rozatoarele de curtea dumnevoastra, acestea fiind un deliciu pentru serpi. Utilizati capcane sau raticide pentru controlul soarecilor si sobolanilor.

Combaterea serpilor din gradina:
Daca cele mentionate mai sus nu au dat randament atunci treceti la actiune, altfel riscati sa fiti chiar dvs cel muscat de un sarpe. Inainte de toate este bine de retinut cateva elemente esentiale: niciodata nu ridicati un sarpe de pe pamant daca nu sunteti instruit pentru asa ceva, nu asmutiti sarpele pentru ca va poate lua prin surpindere muscatura acestuia. Pentru alungarea serpilor exista cateva repelente speciale pe care le vom enumera pe rand.

Spray pentru reptile sau serpi  (REP68) - o solutie repelenta ce creeaza o bariera olfactiva acolo unde este aplicata. Tine la distanta serpii prin puterea essentelor naturale din care este compus spray-ul. Solutia este gata preparata si este buna de pulverizat pe zidurile casei, pe pietrele pavate din gradina, peretii casei, garduri, etc

Granule pentru eliminarea serpilor  (REP69) - granulele impiedica stationarea serpilor din gradina dvs prin esentele naturale pe baza de esenta de camfor si materiale argiloase. Se imprastie granulele prin gradina, in locurile frecventate de serpi. Nu sunt toxice pentru om si animale si nu afecteaza plantele, gazonul si mediul inconjurator.