Metode de prevenire si combatere a sobolanilorComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

Metode de prevenire si combatere a sobolanilor

 

Sobolanii sunt cei mai mari dusmani ai omului, distrug tot ce intalnesc in cale si sunt distribuitori de numeroase boli infectioase ce pot fi transmise la animale cat si la om. Sobolanii sunt mult mai periculosi decat soarecii de casa, asta datorita inteligentei lor ridicate de a invata din experienta cum sa evite capcanele folosite in combaterea lor.

De accea trebuie sa aveti un pas inaintea lor intotdeauna si sa preveniti inainte sa combateti. Pentru prevenirea unei infestari cu sobolani se recomanda: La exterior trebuie pastrata o curatenie stricta si anume; gradina in permanenta curata, copacii curatati, crengile lasate ale copacilor intotdeauna taiate, gunoiul depozitat in recipiente speciale, peretii casei sau anumite fisuri reparate pentru a nu putea patrunde in casa. La interior de asemenea se recomanda o curatenie stricta si anume; fara frimituri pe jos, fara paine descoperita, fara resturi de mancare puse la voia intamplarii, gunoiul strans in saci de menaj, etc.

Pentru combaterea sobolanilor trebuie sa urmariti mediul inconjurator al sobolanului si apoi treceti la treaba. Pentru depistarea lor trebuie sa cunoasteti locul lor de hranire, unde si-au facut cuibul, locurile cu excremente lasate de acestia, traseele pe care le frecventeaza si unde au o sursa de apa. Dupa putina cunoastere si verificare exacta, trebuie luata decizia ce metode folosim pentru eliminarea sobolanilor?

Statiile de intoxicare utilizate impreuna cu pasta raticida ar trebuii plasate pe caile de acces ale acestora si in fata gaurilor de sobolani pentru a putea creea o bariera intre hrana si vestitul lor cuib. La exterior se folosesc aceste statii de intoxicare de jur imprejurul case sau a cladirii pe care doriti sa o scapati de sobolani.

Se monitorizeaza la cateva zile sau saptamanal aceste statii de intoxicare, in functie de gradul de infestare. Ca si pasta raticida pentru o eficienta ridicata va recomandam Kilrat pasta pe baza de brodifakum. Alta masura impotriva alungarii sobolanilor ar fi dispozitivele cu ultrasunete care practic le afecteaza sistemul nervos al acestora, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat.

Recomandarea echipei www.einsecticide.ro ar fi aparatul Duo Pro Pest Repeller, un produs care isi schimba singur frecventa ultrasunetelor, emite pe 360 grade si acopera 550 mp. Avantajul dispozitvului contra sobolanilor este ca poate fi folosit la interior cat si la exterior, randamentul ramanand acelasi.