Momeala raticida Bromadiolon (150 gr)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

15,47 RON cu TVA

Momeala raticida Bromadiolon (150 gr)

Denumire produs: Amia momeala raticida Bromadiolon

Aplicabilitate: locuinte, gradini, depozite, hambare, santuri, canale, zone de colectare a deseurilor menajere, zonele perimetrale ale cladirilor etc.
Daunatori combatuti: sobolani, soareci
Utilizare: Raticid
Gramaj: 150gr.
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere:


Soarecii si sobolanii vor fi distrusi de  aceasta momeala raticida, cu aroma de cirese. In cateva zile de la inghitirea produsului rozatoarele vor muri din cauza hemoragiei interne cauzata de catre momeala. Soarecii si sobolanii odata intoxicati chiar si dupa o inghititura, vor avea senzatia de sufocare si vor muri in scurt timp, in camp deschis.
Bromadialon este o momeala gata de folosire, care se utiilizeaza asa cum este. Amplasati 2-3 momeli la fiecare 10mp, folosind manusi (de unica folosinta) in locurile frecventate de rozatoare: locuinte, gradini, depozite, hambare, santuri, canale, zone de colectare a deseurilor menajere, zonele perimetrale alea cladirilor.
Datorita substantei repelente (Benzonat de denatonium) care ii confera un gust extrem de amar, riscul de intoxicare pentru alte specii ce pot cunsuma accidental aceasta momeala este foarte redus. Cu toate acestea, momelile trebuie amplasate astfel incat sa se minimizeze riscul de ingerare de catre animalele nevizate, folosind statii de intoxicare sau mascand momelile.