NOU! Alunga porumbeii cu aparatul Bird Repeller (70 mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

130,50 RON cu TVA

NOU! Alunga porumbeii cu aparatul Bird Repeller (70 mp)

 

Denumire produs: Bird Repeller

Producator: Pestmaster (Marea Britanie)

Aplicabilitate: campuri agricole, terenuri de golf, terenuri de tenis, gradini de legume si flori, livezi, etc.
Alimentare: 4 x D (R20)
Suprafata acoperita de senzorul PIR: 70mp
Unghiul acoperit de senzorul PIR: 110°
Volumul alarmei acustice: 110 dB
Material carcasa: aluminiu si plastic ABS
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Multe cladiri si institutii din Bucuresti sunt murdarite pe la pervazuri si pe aparatele de aer conditionat de foarte multi porumbei comuni (gutani). Acesti porumbei trebuiesc indepartati si nu omorati. Eficiente sunt aparatele cu alarma acustica precum Bird Repeller. Dispozitivul are forma unui tarus, pentru a putea fi introdus in pamant, in nisip, in zapada, etc. Are un senzor de miscare PIR, pentru detectarea porumbeilor. Odata simtita prezenta unui porumbel, va declansa o alarma acustica, ce imita sunetul pasarilor de prada si al animalelor salbatice, astfel vor aluunga porumbeii din zonele pe care dorim sa le protejam. Alimentarea se face cu patru baterii, de tip D. Aparatul nu este destinat uzului in zonele rezidentiale, intrucat zgomotul produs de aparat poate deranja vecinii.

Instalare:

Acest aparat anti porumbei este alcatuit din doua parti. Partea inferioara, care are forma unui tarus, si este fabricata din metal, se introduce in pamant si adaposteste si bateriile. Partea superioara, din material plastic dur, inglobeaza boxa, senzorul de miscare si partea electronica. Pentru punerea in functiune, se introduc bateriile respectand polaritatea bornelor, si apoi se conecteaza cele doua parti ale aparatului cu ajutorul firului de legatura. Se asambleaza apoi aparatul, si se introduce in pamant.

Daca solul este prea tasat si opune rezistenta, se recomanda saparea unei gauri de ghidaj. Aparatul are doua moduri de functionare, si anume Auto si PIR. In modul Auto, aparatul anti pasari va emite alarma la fiecare 30 de minute, iar pe timpul noptii de va opri. In modul PIR, de fiecare data cand aparatul va sesiza miscare, va declansa alarma pt. cateva secunde.

Avantaje:

Non toxic si ecologic. Nu produce rau animalelor, ci doar le sperie. Nu foloseste substante chimice in alungarea animalelor. Puteti lasa aparatul nesupravegheat, intrucat alimentarea pe baterii si materialele de foarte buna calitate din care este construit aparatul vor elimina riscul de incendii sau alte probleme pe care aparatele alimentate la 220V le pot cauza.