Nou! KAFER GEL antigandaci + Praf contra insectelor din casa + EvosectComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

99,99 RON cu TVA

Nou! KAFER GEL antigandaci + Praf contra insectelor din casa + Evosect

KAFER GEL (5gr.) - Ofera protectie interioara pentru baie si bucatarie contra taratoarelor

Producator: SC Dezinsectie si Deratizare SRL

Formulare: gel

Zona utilizare: interior

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus


Prezentare produs:

Acest produs se aplica sub forma de "cerculete" mici de 01-02gr. la distante de 2-3 m, cu mai mare pondere in aria unde gandacii se ascund, cum sunt: electrocasnicele, ferestrele, tevile de scurgere etc.

Forta de atragere si de raspandire a acestui gel, este mai mare si provoaca mortalitatea de 100% in 3-5 zile de la aplicare. Gelul fiind purtat din zonele de aplicare, in cuiburile de gandaci si ii combate.

Produsul nu reprezinta nici un fel de pericol pentru cei aflati in incapere, se poate folosi fara restricti, chiar si in cele mai inaccesibile locuri, acolo unde insecticidele lichide nu se pot utiliza din motive de siguranta, spre exemplu: transformatoare, contoare, doze cabluri, aparate electrocasnice.
Este ambalat in asa mod incat sa fie facil de folosit, cu un efect indelungat 3-4 luni de la aplicare, fara riscuri pentru animalele de companie sau oameni.

Atentie:

~sa nu fie lasat in preajma/la indemana copiilor
~nu contine insecticide sintetice
~ingredient activ pe baza naturala


Insecticidul combate gandaci de bucatarie, furnici, purici, muste, plosnite
Insektum pulbere 150gr. - Praf contra insectelor de casa

Producator: SC Dezinsectie si Deratizare SRL

Model: Insektum pulbere

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus


Prezentare Produs:

Insektum pulbere este un o formula alternativa extrem de eficienta la insecticidele de contact (clasice), sub forma de praf de culoare alba.
Insecticidul Insektum pulbere actioneaza in doua faze dupa cum urmeaza:
~in prima faza se declanseaza activitatea excesiva a celulelor nervoase, cauzand convulsii (hiperexcitabilitatea insectei)
~in a doua faza intervine blocarea trasmiterii impulsurilor, ceea ce duce la paralizia insectei, apoi la moarte.

Produsul se poate folosi in diferite cladiri, autoturisme etc. Combate eficient gandaci de bucatarie, purici, plosnite, muste, furnici. Usor de aplicat, se apasa direct flaconul, uniform, se pune un strat subtire in aria/ascunzatoriile frecventate de insecte: tevi bucatarie/baie, crapaturi, pervazul ferestrelor, sub cada, pe langa depozitele de gunoi etc. Utilizarea se poate face in diferite locuri autoturisme, cladiri etc.

Atentie:

Insecticidul nu se aplica pe suprafetele umede.
Tratamentul trebuie reluat dupa 1-2 saptamani.
Contine -tetrametrin 2%                   
Produsul este periculos pentru fauna acvatica.
Toxic in cazul ingerarii, trebuie respectate normele de protectie a muncii privind regimul de manipulare si utilizare a pesticidelor.


Evosect insecticid 1l - concentrat emulsionabil anti-viespi

Formulare: lichid concentrat emulsionabil

Zona utilizare: interior/ exterior

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Prezentare produs:

Insecticidul Evosect concentrat emulsionabil in apa, este extrem eficient impotriva viespilor si a tantarilor. Poate fi folosit pentru uz casnic si profesional, potrivit pentru combaterea tantarilor din vegetatii. Se recomanda folosirea generatoarelor de ceata calda sau rece, pentru astfel de operatiuni.
In timpul aplcarii produsului recomandam purtarea unui echipament adecvat si a ochelariilor de protectie, pentru evitarea intepaturilor insectelor. Produsul formeaza o ,,emulsie laptoasa" in contactul cu apa, ceea ce-l face greu de falsificat si foarte importat poate prevenii ingerarea accidentala de catre utilizator, substanta activa parazitara se dilueaza imediat.
Insecticidul Evosect se dilueaza in apa in urmatorul mod:
~25 (ml) substanta concentrata/ 1000 (ml)

Tratamentul trebuie efectuat in perioada mai inactiva a insectelor, atunci cannd se adapostesc in cuib, seara tarziu sau dimineata, aplicarea se face cu ajutorul unui pulverizator. Pastrati o distanta considerabila fata de cuibul viespi, iar apoi pulverizati in directia vantului asezat cu vantul din spate.
Pentru un randament sporit al tratamentului, trebuie repetarea acestuia la un interval de 24 - 48 h de la prima aplicare.

Atentie:

Substanta activa contine:
~cypermethrin 3.5%;
~tetramethrin 1.5%;
~cypermethrin 3.5%.

In urma testelor de laborator efectuate de catre Institutul National De Sanatate Publica conform Referat de testare Biologica 11400/ 05.11.2013 s-a constatat o eficacitate foarte buna in combaterea insectelor zburatoare (mortalitate 100% - 30 minute).

Avizat de ministerul sanatatii: 2681 BIO/ 18.12.24
Valabilitate: 2 ani de la data fabricarii
Remanenta: 60 zile