Pest Reject - Aparat universal impotriva soarecilor, sobolanilor si insectelor (150mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

96,76 RON cu TVA

Pest Reject - Aparat universal impotriva soarecilor, sobolanilor si insectelor (150mp)

 

Denumire: pest reject

Mod de functionare: unde electromagnetice

Daunatori combatuti: rozatoare (soareci, sobolani), insecte taratoare (gandaci de bucatarie, furnici, capuse, termite, acarieni)

Aplicabilitate: interior: scoli, gradinite, bucatarii, magazine alimentare, spatii publice, birouri, cantine, mansarde, hale industriale, garaj.
Alimentare: 220 / 50Hz
Suprafata acoperita: 150mp
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere pest reject:

Aparatul Pest Reject emite unde electromagnetice odata introdus in priza. Aceste unde electromagnetice vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei si vor crea un camp electromagnetic ce vor afecta sistemul nervos al gandacilor si rozatoarelor ce se ascund in pereti, tocurile ferestrelor si usilor.

Aparatul Pest reject anti daunatori va incepe sa emita unde electromagnetice imediat ce a fost introdus in priza. Totusi, disparitia daunatorilor poate aparea intr-un interval de pana la 20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii acestora. Aveti in vedere faptul ca puii, ouale sau larvele pe care daunatorii le pot lasa in urma atunci cand parasesc locuinta dvs. nu vor fi afectate de aparat, intrucat sistemul lor nervos li se dezvolta dupa cateva saptamani. Recomandam sa lasati aparatul in priza pe toata durata anului, pentru o protectie maxima. , in schimb dvs. si familia dvs va veti bucura de un camin curat, lipsit de gandaci, soareci, sobolani si alte rozatoare.

Avantaje produs:

Compact - nu atrage atentia
Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase pentru copii
Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele
Modern - inlocuieste cu succes capcanele clasice
Consumul este insesizabil