Pest Repeller anti gandaci si rozatoare (230mp) - Pestmaster AG230Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

65,15 RON cu TVA

Pest Repeller anti gandaci si rozatoare (230mp) - Pestmaster AG230

 

Denumire comerciala: AG230

Producator: Pestmaster (Marea Britanie)

Aplicabilitate: interior - locuinte, birou, spatii publice, scoli, biblioteci, sali de curs, hale industriale, spitale, centre medicale, cabinete veterinare, restaurante, centre comerciale, alimentare, gradinite, etc.

Alimentare: 220V / 50Hz
Consum de energie: 3W
Arie de acoperire: 230 mp
Mod de actionare: unde eletromagnetice
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Cu aparatul Pestmaster AG230 scapati de gandacii de bucatarie din casa dvs. cu ajutorul undelor electromagnetice. Odata introdus in priza acest dispozitiv va incepe sa emita unde electromagnetice. Aceste unde electromagnetice vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, si vor crea un camp electromagnetic ce vor afecta sistemul nervos al gandacilor ce se ascund in pereti, tocurile ferestrelor si usilor. Fara intretinere, fara ajustare, fara fum sau substante toxice, doar il introduceti in priza si isi face treaba.

Nu afecteaza oamenii sau animalele de companie!

Instalare:


Trebuie doar sa introduceti aparatul Pest Repeller in priza, si acesta va incepe sa emita imediat unde electromagnetice. Dvs. nu veti auzi nimic, insa LED-urile frontale se vor aprinde, confirmand buna functionare a dispozitivului anti gandaci de bucatarie.

Aveti in vedere faptul ca ouale sau larvele pe care daunatorii le pot lasa in urma atunci cand parasesc locuinta dvs. nu vor fi afectate de aparat, intrucat sistemul lor nervos li se dezvolta dupa cateva saptamani. Recomandam sa lasati aparatul in priza pe toata durata anului, pt. o protectie maxima. Consumul de doar 3W este insesizabil, in schimb dvs. si familia dvs. va veti bucura de un camin curat, lipsit de gandaci.