Pest Repeller dispozitiv cu unde electromagnetice anti soareci (230mp) - Pestmaster AG230Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

65,15 RON cu TVA

Pest Repeller dispozitiv cu unde electromagnetice anti soareci (230mp) - Pestmaster AG230

 

Scapa de soareci intr-un mod ecologic!

Denumire produs: AG230

Producator: Pestmaster

Mod de actiune: unde electromagnetice

Aplicabilitate: dormitor, mansarda, sufragerie, hol, bucatarie, spatii publice, birouri, gradinite, centre comerciale, sali de dans, cabinete medicale, cantine, etc.

Alimentare: 220V / 50Hz
Consum de energie: 3W
Arie de acoperire: 230 mp
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere aparat Pest Repeller:

Aparatul impotriva soarecilor emite unde electromagnetice odata introdus in priza. Aceste unde vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, si vor crea un camp electromagnetic ce vor afecta sistemul nervos al soarecilor ce se ascund in rigips, vata de sticla, tocurile ferestrelor si usilor. Fara intretinere, fara ajustare, fara fum sau substante toxice, doar il introduceti in priza si isi face treaba. Nu afecteaza oamenii sau animalele de companie.

Instalarea aparatului Pest Repeller:

Introduceti aparatul antisoareci in priza, si acesta va incepe sa emita imediat. Dvs. nu veti auzi nimic, insa LED-urile frontale se vor aprinde, confirmand buna functionare a dispozitivului anti gandaci si anti rozatoare.

Fiind un aparat pentru soareci foarte mic cu un design ce nu atrage atentia asupra sa, poate fi folosit cu succes in orice loc: cladiri de birouri, gradinite, scoli, facultati, case rezidentiale, apartamente, clinici medicale, cabinete veterinare. Practic oriunde aveti o priza si aveti nevoia sa va protejati imobilul de actiunea distrugatoare a soarecilor. Nu afecteaza animalele de companie, omul sau membrii familiei dvs. Nu interfereaza cu diverse aparate electronice si electrocasnice. Nu produce fum sau vapori toxici, nu omoara animalele in casa, ci doar le alunga. Recomandam sa lasati aparatul cu unde electromagnetice in priza pe toata durata anului, pt. o protectie maxima. Consumul de doar 3W este insesizabil, in schimb dvs. si familia dvs. va veti bucura de un camin curat, lipsit de soareci.

Produs ecologic:

Compact - nu atrage atentia
Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase pt. copii
Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele
Modern - inlocuieste cu succes clasicele capcane
Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copiii, batranii sau animalele de companie

Atentie:

Totusi, efectul scontat, si anume disparitia in intregime a soarecilor poate aparea intr-un interval de pana la 20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii acestora. Aveti in vedere faptul ca puii pe care soarecii ii pot lasa in urma atunci cand parasesc locuinta dvs. nu vor fi afectati de aparat, intrucat sistemul lor nervos  se dezvolta dupa cateva saptamani.