Placa adeziva anti contra gandacilor X-Trap Prison (2 buc)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

6,99 RON cu TVA

Placa adeziva anti contra gandacilor X-Trap Prison (2 buc)


 

Denumire produs: Capcana cu lipici impotriva gandacilor

Numar de placi / cutie: 2 buc.
Dimensiuni: 15.5x10cm
Daunatori combatuti: gandaci
Eficienta la temperaturi peste 0° C
Poate fi folosita pana la 90 de zile (durata de umplere completa medie)
Aplicabilitate: colturile incaperii, prin spatele obiectelor aflate in incapere (dupa dulapuri sau orice tip de mobilier), etc.
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:


Cu aceasta capcana X-Trap Prison, scapati in mod eficient si sigur de problema gandacilor. Capcana cu feromoni (in forma de cutie) este o placa adeziva ce combate cu eficienta gandacii de bucatarie si alte insecte taratoare. Pachetul contine 2 placi adezive, cu o substanta speciala pe baza de feromoni ce atrage gandacii, iar lipiciul de pe capcana ii retine. Acestia vor muri in cele din urma din cauza infometarii.

Atrage in mod eficient si elimina gandacii fara ca produsul sa contina insecticid. Nu are efect negativ asupra mediului inconjurator (copii, animale).

Utilizare produs:


Dezlipiti partea ce protejeaza partea lipicioasa, si nu pozitionati capcana in lumina soarelui, si evitati contactul acestora cu apa, chiar si in cantitati foarte mici, intrucat riscati sa modificati proprietatile lipiciului si a substantei ce atrage gandacii. Fiecare capcana anti insecte se poate folosi pana la umplerea totala, apoi se arunca cu totul la cosul de gunoi. O capcana poate fi folosita pana la 90 de zile, in functie de gradul de infestare.

Lipiciul se poate inlatura de pe maini cu ajutorul acetonei.