Prevenire si combatere gheata, dezghetare rapida, antiderapant 2kg - No FrostComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

18,81 RON cu TVA

Prevenire si combatere gheata, dezghetare rapida, antiderapant 2kg - No Frost

 

Denumire produs: No Frost
Producator: Penguin
Formula: material antiderapant
Cantitate: 2 kg

Prezentare produs
:

No Frost este un produs ambalat intr-o galeata de plastic, usor de manuit pentru a facilita operatiunea de dezghetare. Produs fara sare. Reteta produsului are in componenta Clorura de Calciu, ideal de folosit pentru dezghetare si dezapaezire. Actioneaza ca o bariera impotriva formarii ghetei/a stratului de zapada deja depus, facilitand indepartarea acesteia de pe carosabil. Topeste si impiedica reformarea poleiului, actionand ca material antiderapant cu o remanenta antiinghet de aproximativ 72 de ore.
Eficienta sporita chiar si la temperaturi extrem de scazute (-15 grade Celsius - -25 grade Celsius).

Impiedica formarea poleiului pentru diferite suprafete (ex. trepte, trotuare, drumuri/sosele, locuri de parcare etc.)

Se poate folosi ca atare (aplicare uscata) prin imprastierea unui strat pe suprafetele inghetate, respectiv: autostrazi, parcuri, trotuare, parcari, rampe, suprafete in panta acoperite de polei si zapada. Produsul No Frost reprezinta cea mai buna alegere pentru mentenanta drumurilor pe timpul iernii, in actiunile de deszapezire, dar mai ales impotriva inghetului-poleiului, ca material antiderapant. De asemenea se poate folosi si ca dilutie 30% (aplicare lichida), se dizolva produsul in apa, se indica 30ml/mp. Se imprastie pe suprafata supusa inghetului/ zapezii dupa inlaturarea stratului consistent de zapada/ gheata. Pentru suprafete mici (trotuare, scara blocului, curti interioare), se poate aplica manual, iar pentru suprafete intinse cu ajutorul utilajelor speciale.

Consum specific: 1.Aplicare uscata: sub 2mm gheata 20gr/mp; peste 2mm gheata 40gr/mp; sub 3cm zapada 20- 40gr/mp; peste 3cm zapada 50- 100gr/mp. 2.Aplicare lichida (uzual concentratie 30%): 30ml/mp.

Caracteristici: Actioneaza ca un material antiderapant, topeste si impiedica formarea poleiului; Remanenta antiinghet de aproximativ 72 ore; Eficient in conditii de frig, chiar si la temperaturi scazute de pana la -25 grade C.

Avantajele utilizarii: Actioneaza intr-un timp foarte scurt asupra stratului de zapada; rezultate vizibile dupa 3-5-7 minute; Remanenta de pana la 72h in conditii de temperaturi scazute ( -15grade C........-25grade C).; Protejeaza mediul ambient si sanatatea oamenilor (procent redus de clorhide), nu deterioreaza incaltamintea si nu pateaza covoarele sau pardoselile din lemn; Eficient in deszapezire, prevenire/combatere gheata, dezghetare rapida pentru trepte (granit, beton, gresie, caramida, lemn tratat pentru exterior), trotuare (pavaje din beton, piatra naturala), drumuri de acces, alei  (mixturi asfaltice, beton amprentant, asfalt), locuri de parcare; Nu este coroziv, nu afecteaza suprafetele pe care este presarat; Nu albeste carosabilul, din contra il inchide la culoare, conferidu-i un aspect curat; Penetreaza zapada si gheata mai rapid decat sarea, fiind de 70-80 de ori mai putin coroziv decat aceasta; Usor de aplicat; Capacitate mai mare de topire a zapezii si ghetii.

Conditii depozitare:
Umiditate <60%; Temperatura min. 5grade; In caz de umiditate ridicata produsul se cristalizeaza formand bulgari, dar fara deteriorarea proprietatilor chimice ale produsului, situatie in care se recomanda, inainte de aplicare, maruntirea acestora pana la aducerea produsului in starea initiala (granule- fulgi).

Livrarea se face prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus.