Produs biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata 5kg - STOP ICE-Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

35,02 RON cu TVA

Produs biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata 5kg - STOP ICE-

 
 
Denumire produs: Stop Ice
Producator: Penguin
Formula: material antiderapant
Cantitate: 5 kg
 

Descriere produs:

Produs (Stop Ice) ecologic foarte eficient in prevenirea si combaterea inghetului si statului de zapada de pe suprafata drumurilor.
Reteta pe baza de Clorura de Magneziu, STOP-ICE, datorita caracteristicilor sale chimice, actioneaza ca un agent de prevenire a formarii stratului de gheata pe carosabil, impiedica inghetarea zapezii deja existente pe suprafata drumurilor, usurand astfel indepartarea cantitatilor de zapada de pe carosabil.
Se utilizeaza pentru a topi gheta si impiedica formarea poleiului pentru trepte (gresie, beton, granit, caramida), trotuare (piatra naturala, pavaje din beton), drumuri de acces (mixturi asfaltice, beton ampretant, asfalt), locuri de parcare.
Cand temperatura atmosferica scade sub -8 grade C, sarea traditionala isi pierde eficienta chiar daca doza este marita, iar cantitatile mari de sare dauneaza mediului inconjurator fiind si un produs  foarte coroziv, ceea ce nu se intampla in cazul utilizarii STOP-ICE, produs ce actioneaza pana la temperaturi de -34grade C.
NU CONTINE SARE.
Aplicare uscata (in conditii severe de iarna) cu/fara material antiderapant (nisip).
Aplicare lichida (prevenire inghet).
Umectarea sarii traditionale prin metoda 5Z – cea mai recomandata.
Sub forma lichida (uzual concentratie 22%) se utilizeaza ca agent de umectare a sarii traditionale sau ca agent de prevenire sau combatere a inghetului. Clorura de magneziu solutie se obtine prin dizolvarea fulgilor/ granulelor in apa. Se recomanda 20ml produs/ mp.
Se poate aplica manual pe suprafete mici (trotuare, scara blocului, curti interioare, etc.) sau cu ajutorul utilajelor speciale de imprastiere material antiderapant in cazul suprafetelor intinse (deszapezire carosabil).
Se imprastie pe suprafata supusa inghetului/zapezii dupa inlaturarea stratului consistent de zapada/gheata.

Caracteristici: Topeste si impiedica formarea poleiului, actionand ca material antiderapant; Actiune remanenta antiinghet de aproximativ 72 ore; Actioneaza eficient in conditii de frig, chiar si la temperaturi scazute de pana la -34 grade C; Exotermicitate (degaja caldura in momentul cand se aplica); Combatere praf.

Consum specific: Preventie gheta/ zapada: 5-9gr./mp; Curatare gheta/ zapada: 15gr./mp
 
Avantajele utilizarii: Protejeaza  mediul ambient si sanatatea oamenilor (contine un procent redus de clorhide), nu deterioreaza incaltamintea, nu pateaza covoarele si pardoselile din lemn; Nu este coroziv, nu afecteaz suprafetele pe care este presarat; Nu albeste carosabilul, din contra il inchide la culoare conferidu-i un aspect curat; Penetreaza zapada si gheata mai rapid decat sarea,fiind de 70-80 de ori mai putin coroziv decat aceasta; Usor de aplicat.

Conditii depozitare: Umiditate <60%; Temperatura min. 5grade; In caz de umiditate ridicata produsul se cristalizeaza formand bulgari, dar fara deteriorarea proprietatilor chimice ale produsului, situatie in care se recomanda, inainte de aplicare, maruntirea acestora pana la aducerea produsului in starea initiala( granule- fulgi).
 
Livrarea se face prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus.