PROMOTIE! Anti rozatoare si gandaci de bucatarie Pest Repeller AG230 (2 aparate la 99.99 lei)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

99,99 RON cu TVA

PROMOTIE! Anti rozatoare si gandaci de bucatarie Pest Repeller AG230 (2 aparate la 99.99 lei)

2 bucati de aparate anti rozatoare la pret promotional: 99.99 lei


CUM FUNCTIONEAZA:

Ultrasunete soareci Pest Repeller AG230 emite unde electromagnetice odata introdus in priza. Aceste unde vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, si vor crea un camp electromagnetic ce vor afecta sistemul nervos al gandacilor si rozatoarelor ce se ascund in pereti, tocurile ferestrelor si usilor. Fara intretinere, fara ajustare, fara fum sau substante toxice, doar il introduceti in priza si isi face treaba. Nu afecteaza oamenii sau animalele de companie.

CUM INSTALAM APARATUL PEST REPELLER:

Trebuie doar sa introduceti acest aparat impotriva soarecilor in priza, si acesta va incepe sa emita imediat. Dvs. nu veti auzi nimic, insa LED-urile frontale se vor aprinde, confirmand buna functionare a dispozitivului anti gandaci si anti rozatoare.

CE EFECTE ARE PEST REPELLER:

Antirozatoare va incepe sa emita unde electromagnetice imediat ce a fost introdus in priza. Totusi, efectul scontat, si anume disparitia in intregime a daunatorilor poate aparea intr-un interval de pana la 20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii acestora. Aveti in vedere faptul ca puii, ouale sau larvele pe care daunatorii le pot lasa in urma atunci cand parasesc locuinta dvs. nu vor fi afectate de aparat, intrucat sistemul lor nervos li se dezvolta dupa cateva saptamani. Recomandam sa lasati aparatul in priza pe toata durata anului, pt. o protectie maxima. Consumul de doar 3W este insesizabil, in schimb dvs. si familia dvs. va veti bucura de un camin curat, lipsit de gandaci, soareci, sobolani si alte rozatoare.

UNDE POATE FI APLICAT PEST REPELLER:

Fiind un aparat anti-rozatoare foarte mic si un design ce nu atrage atentia asupra sa, poate fi folosit cu succes in orice loc: cladiri de birouri, gradinite, scoli, facultati, case rezidentiale, apartamente, clinici medicale, cabinete veterinare. Practic oriunde aveti o priza si aveti nevoia sa va protejati imobilul de actiunea distrugatoare a rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor, gandacilor. Nu afecteaza animalele de companie, omul sau membrii familiei dvs. Nu interfereaza cu diverse aparate electronice si electrocasnice. Nu produce fum sau vapori toxici, nu omoara animalele in casa, ci doar le alunga.

DE CE PEST REPELLER:

Compact - nu atrage atentia
Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase pt. copii
Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele
Modern - inlocuieste cu succes clasicele capcane
Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copiii, batranii sau animalele de companie; este destinat doar pt. rozatoare, soareci, sobolani, gandaci

DETALII TEHNICE:

Alimentare: 220V / 50Hz
Consum de energie: 3W
Arie de acoperire: 230 mp

INFORMATII UTILE:

Garantie persoane juridice 12 luni
Garantie persoane fizice 24 luni
Producator: Pestmaster
Model: AG230
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 15 LEI