Radarcan R200 - Dispozitiv cu ultrasunete contra taratoarelor si zburatoarelorComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

126,00 RON cu TVA

Radarcan R200 - Dispozitiv cu ultrasunete contra taratoarelor si zburatoarelor

  Aparat electronic cu ultrasunete impotriva insectelor taratoare, tantari, muste, furnici, gandaci, rozatoare (sobolani, soareci).

 
Denumire produs: Radarcan R200
Producator: Radarcan
Mod de actiune: Ultrasunet

Prezentare Produs:

Aparatul electronic de generatie noua R200 (Radarcan Spania), functioneaza la sursa de alimentare de 220V (consum maxim 7W) si indeparteaza inofensiv daunatori cum sunt: gandaci, soareci, sobolani, tantari, furnici, muste prin tehnologia ultrasunetelor. Dispozitivul se poate utiliza chiar si in cele mai moderne locuinte/cladiri, datorita design-ului minimalist (dimensiuni: 5x12x5 cm) si a calitatii superioare a meterialelor din care e fabricat. Se incadreaza in orice loc, fara a atrage atentia in mod neplacut, nu incomodeaza oamenii sau animalele de companie. Are costuri minime de intretinere, consum redus, nu necesita consumabile sau alte accesori scumpe.
 
Dispozitivul reda ultrasunetele in 3 moduri, prin cele 2 boxe incorporate. Sunetele de joasa frecventa se vor difuza in interiorul casei si sistemul nervos al daunatorilor va fi afectat, facandu-i pe acestia sa plece din suprafata acoperita de aparat. Radarcan R200 este eficient pe 2 suprafate diferite, in functie de daunatori, dupa cum urmeaza:

~ aprox. 25 mp in cazul tantarilor, mustelor, rozatoarelor (sobolanilor, soarecilor) si gandacilor;

~ aprox. 250mp in cazul furnicilor.


Atentie:

Este cunoscut faptul ca insectele si animalele au unele simturi (vaz, auz) mult mai avansate decat sunt cele ale omului, iar ele se incred in aceste simturi pentru orientare si procurarea hranei. Deoarece aceste simturi sunt afectate de catre stimuli externi, daunatori simt primejdia si vor pleca din zona in care se simt afectati de stimuli.
Peste 25 de ani de cercetari si dezvoltare a companiei spaniole Radarcan, au dus la perfectionarea boxelor pe care dispozitivul R200 le inglobeaza.
Aparatele pe care aceasta firma le produce sunt dezvoltate in America, in laboratoare de test, iar constructia si ambalarea finala a dispozitivelor se face in Europa.
Calitatea produsului poate satisface chiar si cei mai pretentiosi clienti.

Livrarea se face prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus.