Raticid pasta impotriva soarecilor si sobolanilor (3x100gr) - CumaraxComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

78,94 RON cu TVA

Raticid pasta impotriva soarecilor si sobolanilor (3x100gr) - Cumarax


Denumire produs: Cumarax

Aplicabilitate: sistemul de canalizare, depozite de gunoi, adaposturi pentru animale, etc.
Categorie produs: Biocid
Daunatori combatuti: soareci, sobolani
Utilizare: Raticid pasta
Gramaj: 3x100 gr
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere:

Momeala sub forma de pasta, este deosebit de atractiva pentru sobolani si soareci datorita continutului ridicat de grasimi si adaugarea de arome. Folosirea este deosebit de usoara si curata datorita portionarii in boluri mici. Pur si simplu ridicati folia protectoare si asezati bolul intr-un loc ascuns. Acest produs este utilizat si de catre profesionisti. Pasta contine o substanta extrem de amara, numita Bitrex, care previne ingerarea accidentala a produsului de catre oameni sau animale de companie si cele domestice. Momeala anti soareci contine o substanta care inhiba coagularea sangelui, eliminand astfel animalele fara durere. Chiar si o singura ingerare a momelii poate duce la eliminarea rozatoarelor. Este eficient si impotriva rozatoarelor rezistente.

Utilizare:

Capcanele se vor aplica in zone unde sunt observate des rozatoare. Soarecii sunt fani locatii protejate, de aceea se  amplasaza bolurile in spatele dulapurilor, pe langa ziduri, de-a lungul peretilor intrarilor. Inainte de folosire desfaceti partial folia,  nu o rupeti. Se  amplasarea cate 1-2 boluri, in functie de gradul de infestare, la o distanta de 10 cm.
Nu expuneti capcanele! Pentru acoperire se pot folosi cutii de capcane dar si tuburi, pietre inclinate, panouri, etc. Efectul are loc la 3-10 zile de la ingerarea momelii. Verificarea si inlocuirea momelii  se va face pana la disparitia soarecilor.

Contraindicatii:

*Pastrati departe de copii, animale si pasari.
*Pe zonele tratate si ustensilele folosite se vor aplica solutii se curatare, cu o carpa umeda.
*A se pastra in ambalajul original, departe de alimente sau furaje.