Repelent olfactiv granule contra soarecilor (50gr) - RAT RAUS AmbientComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

49,97 RON cu TVA

Repelent olfactiv granule contra soarecilor (50gr) - RAT RAUS Ambient

 

Denumire produs: RAT RAUS Ambient


Producator: Mondo Verde (Italia)

Aplicabilitate: spatii alimentare, spatii de locuit, institutii de invatamant, sanatate si ocrotirea copilului, spatii industriale, birouri, domeniul public etc.
Dozaj: 50 gr
Compozitie: granule de lut uscate si impregnate cu un amestec de uleiuri esentiale si substante organice naturale
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus


Descriere repelent:

Produsul Rat Raus Ambient este o substanta care prin calitatile sale organoleptice, indeparteaza soareci. Repelentul este creat din granule de lut uscate si impregnate cu un amestec de uleiuri esentiale si substante organice naturale. Formula aceasta fost dezvoltata in colaborare cu Universitatea din Florenta si se bazează pe uleiuri esentiale specifice, care insufla un disconfort olfactiv rozatoarelor, facandu-le sa abandoneze zona tratata.
Carcasa contine un pachet protejat intr-o punga cu fermoar care garanteaza integritatea acestuia pana la deschidere, este suficient pentru o suprafata de pana la 20mp. Nu contine substante toxice, otravuri si este inofensiv pentru oameni si animale nevizate.
Este ambalat intr-o carcasa speciala, cu opt orificii pentru ventilatie care favorizeaza aroma si raspandirea in mediul inconjurator.

Utilizare repelent:

Se va deschide carcasa, apoi se va inlatura punga cu fermoar repozitionand plicul cu repent in interior si la final carcasa se va inchide. Plicul ce contine repelentul nu se va deschide! Acesta se pozitioneaza in interior, de preferinta in vecinatatea unor posibile cai de acces alese de soareci, pe suprafata podelei cu gaurile de ventilatie paralele cu podeaua, prin acestea circula aerul.

Cand aroma va disparea, se inlocuieste pachetul cu altul nou.

Atentie!

Nu imprastiati continutul dupa folosire. Pastrati produsul sigilat in ambalajul original intr-un loc uscat si rece, departe de razele solare si surse de caldura. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar spalati imediat din ambundenta cu apa. In caz de iritatii consultati un medic. Nu inghititi. A nu se depozita langa alte alimente. Cititi eticheta inainte de utilizare. A nu se folosi in alte scopuri decat cele indicate nu este o jucarie. A se tine departe de copii.Nociv pentru organismele acvatice, cu efect de lunga durata.