Sapun lichid dezinfectant Presti-Main (1l)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

28,80 RON cu TVA

Sapun lichid dezinfectant Presti-Main (1l)

 
 
Denumire produs: Presti - Main

Aplicabilitate: policlinici, laboratoare, cabinete particulare, industria farmaceutica, industria alimentara, domeniul medical, uz general etc.
Compozitie: 1,0-1,1g/ml, pH: 5,5 - 6,5, tensioactivi neionici, cationici si amfoteri, glicerina, parfum, alcool, apa.
Valabilitate: 2 ani depozitat in ambalajele originale, la temperaturi intre 10-30 grade Celsius.
Avizat de Ministerul Sanatatii.
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Indicatii de utilizare:


Dezinfectantul Presti-Main are un aspect incolor, spumant si este un lichid limpede. Produsul este un sapun lichid dezinfectant, cu miros placut, cu spectru larg de actiune algica, bactericida, virucida, bune emolient al tegumentelor (Bactericid activ contra: Staphylococus Aureus, Escherichia Coli, Streptococus Faecalis, Mycobacterium Smegmatis, Pseudomonas Fluorescens. Fungicid activ contra: Candida Albicans, Candida Tropicalis, Penicilium, Trycophyton Interdigitalis. Virucid activ contra: Virusul HIV, Hepatita B, Herpes, HVS etc.).
Produsul nu irita pielea, nu contine iod, clor, fenoli, aldehide. Efectul dezinfectantului este de dezinfectare si spalare.
Se utilizeaza in urmatorul mod: se pune pe palme 5-10 picaturi, apoi palmele se frectioneaza una de alta sau cu un tampon introdus in prealabil in dezinfectant de sterg ambele maini. Evitati aplicarea pe pielea fetei.