Scapa de gandacii de bucatarie cu Insecticidul de soc Cypertox 50 mlComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

6,12 RON cu TVA

Scapa de gandacii de bucatarie cu Insecticidul de soc Cypertox 50 ml

 

 

Denumire produs: Cypertox

Remanenta: 60 zile

Compozitie: Cypermethrin 7%    Permethrin 3%     Piperonil Butoxid 5%
Mod de ambalare: PET
Dozaj: 50 ml
Aplicabilitate: locuinte, cinematografe, scoli, spitale, restaurante, baruri, hoteluri, campinguri, industrie in general, industria alimentara, etc.
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Tipul amestecului: insecticid concentrat emulsionabil, de culoare galbuie, cu miros caracteristic destinat combaterii insectelor zburatoare si taratoare.

Modul de actiune:

Din nefericire gandacii se incapataneaza sa ne invadeze casa. In functie de gradul de infestare cu gandacii urmati cativa pasi importanti in eliminarea acestora cu insecticidul profesional Cypertox. Identificati daca aveti cuiburi de gandaci prin casa, dupa care incepeti sa aplicati insecticidul. Pentru gandacii de bucatarie se trateaza spatiile pe la colturile incaperii, prin spatele obiectelor aflate in incapere (dupa dulapuri sau orice tip de mobilier), pe pereti, pe la tocurile usilor si a geamurilor si prin locurile prin care ii vedeti. Cypertox  este un insecticid de soc ce isi face efectul in 2 faze.

Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea gandacului si convulsii. Dupa aceasta prima faza urmeaza blocajul transmiterii impulsurilor, blocaj care duce la paralizia si treptat la moartea gandacilor de bucatarie. Cypertox contine o substanta activa si anume permethrin, aceasta inhiba oxidarea piretroizilor in organismul gandacilor,  prelungind degradarea insecticidului si potenteaza efectul acestora. Cypertox odata cu diluarea apei, formeaza o emulsie laptoasa, prevenind consumul accidental de catre manipulator.

Utilizare:
 
Dilutie speciala pentru eliminare gandacilor de bucatarie:
*300 ml insecticid la 10L de apa


Solutia astfel obtinuta se aplica prin pulverizare sau prin alt mijloc potrivit acestui scop, in cantitate de cca. 50 ml pe metru patrat in toate locurile sau in zonele infestate de gandaci. Dupa efectuarea dezinsectiei, se recomanda ca spatiul respectiv sa fie inchis 1 - 2 ore, dupa care se poate aerisi si intra.

Avertizari:

Insecticidul Cypertox este biodegradabil .
Produsul este toxic pentru albine si pesti.
In cazul copiilor si al persoanelor cu deficiente respiratorii se recomanda ca accesul in spatiile dezinfectate sa fie permis numai dupa o suficienta aerisire.