Soareci sau sobolani in casa?Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

Soareci sau sobolani in casa?

AVETI SOARECI IN CASA?

Soarecii pot fi mai mult decat o pacoste. Soarecii raspandesc boli si germeni, lasa in urma lor urina si fecale, au chiar si paduchi. In plus, soarecii se reproduc extrem de rapid. O femela poate avea 5-10 nasteri pe an, cu aproximativ 10 soareci pe nastere.

Se curata si se mentine curatenie in casa unde locuiti.

soareci_in_casa_recipiente

Pastrati toate alimentele in recipiente de sticla sau de metal cu capace sigure. Soarecii rod continuu si anume: carton, materiale plastice si alte recipiente, in scopul de a obtine hrana. Este bine sa va asigurati ca nici un aliment nu este lasat afara, astfel trebuie pastrat in recipiente corespunzatoare. Nu lasati alimentele animalelor de companie la indemana, daca mascota dvs nu mananca imediat, acoperiti mancarea respectiva. Soarecii se pot catara oriunde, nu are rost sa depozitati ceva deasupra dulapului...cu siguranta vor ajunge si in acel loc.
Cum soarecii sunt denumiti si gunoieri, mananca orice fel de resturi consumate de oameni, asigurati-va ca in permanenta gunoiul din interiorul casei este depozitat intr-un recipient cu capac.

gunoi_soareci_sobolani 

Cu cat mai putin gunoi cu atat mai putini soareci prin casa. De gunoiul extern asigurati-va ca aveti un capac reglabil pentru a ramane inchis atunci cand nu este in uz.
Tineti toate suprafetele din bucatarie curate precum: chiuveta, blaturi, recipient gunoi, etc. Nu lasati vase murdare seara, asigurati-va ca toate ustensilele de uz casnic sunt spalate si dezinfectate.

bucatarie_curatenie_soareci


Punctele de intrare trebuie sa fie sigilate astfel incat soarecii sa nu poate intra. Asigurati-va ca etansati fisurile sau gaurile cu ceva tare, cum ar fi beton sau otel. Verificati cu atentie locul dumneavoastra de resedinta, prin orice loc pot intra aceste rozatoare. Conductele, liniile de gaz, gurile de aerisire, soarecii pot folosi aceste intrari ca modalitati de a patrunde in casa dumneavoastra.