Solar Diamond aparat solar cu vibratii anti cartite si soareci de camp (700mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

116,59 RON cu TVA

Solar Diamond aparat solar cu vibratii anti cartite si soareci de camp (700mp)

 

Denumire produs: Diamond solar

Producator: Isotronic (Germania)

Aplicabilitate: pajisti, gradini de legume, gradini de flori, terenuri arabile, gazon, teren de golf, teren de tenis, etc.
Alimentare: modul solar, asistat de 1 acumulator (AA) tip Ni-MH, 1,2 V, 850 mA.
Aria de actiune: 700 mp, in functie de consistenta solului
Frecventa de lucru : 400 +/- 50 Hz
Carcasa: material plastic dur ABS, rezistent la socuri si intemperii
Culoare: verde sau albastru
Inaltime: ~ 40 cm
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Aparat anti-cartita Solar Diamond, alunga cartitele si alte rozatoare din sol prin emiterea de vibratii cu frecventa de 400+/-50 Hz timp de 2 secunde, la intervale de 25 de secunde. Acest aparat alunga soareci de camp, cartite, iepuri, popandai, dihori, etc. Deoarece aceste vibratii sunt insuportabile pentru rozatoare, deja dupa cateva zile ele migreaza catre alte regiuni. Alte animale folositoare nu sunt afectate de frecvente.

In urma producerii in aer liber a unor vibratii speciale a fost determinata o arie optima de actiune de aproximativ 700 mp Aceasta arie de actiune poate varia in  functie de consistenta solului. Poate fi utilizat in gradini, terenuri agricole si alte zone in aer liber unde habiteaza rozatoare. Elementele deosebite de tehnica electronica impreuna cu modulele solare performante asigura o functionare stabila si in conditii de lumina slaba.

Instalare:

Aparatul se ingroapa in pamant 3/4. In cazul unui teren mai tasat, se face o gaura pilot, iar dupa introducerea aparatului se taseaza pamantul in jurul acestuia. In lipsa totala a lumini, aparatul functioneaza 7 zile.

Avantaje:


Intrucat nu foloseste substante toxice, nu produce fum, nu degaja mirosuri neplacute si nu omoara daunatorii, este complet inofensiv pentru mediu inconjurator, florile si legumele din gradina dvs., animalele domestice si de ferma, oameni, copii, batrani, etc.

Se poate folosi pentru alungarea cartitelor, a soarecilor de camp, a iepurilor, a dihorilor si popandailor, de pe o suprafata de pana la 700 mp. Va puteti proteja gazonul din fata casei, gradinile de flori si legume, terenurile de fotbal sau tenis. Puteti deasemenea crea un scut de protectie in jurul hambarelor sau depozitelor cu recolte, seminte, grau, etc.