Solutie de contact contra insectelor Cypertox 1400 mpComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

60,00 RON cu TVA

Solutie de contact contra insectelor Cypertox 1400 mp

 

Denumire produs: Cypertox

Remanenta: 60 zile

Compozitie: Cypermethrin 7%    Permethrin 3%     Piperonil Butoxid 5%
Mod de ambalare: PET
Dozaj: 1L
Daunatori combatuti: purici, furnici, termite, gandaci de bucatarie, plosnite, tantari, muste, capuse, viespi, albine, etc.
Aplicabilitate: locuinte, cinematografe, scoli, spitale, restaurante, baruri, hoteluri, campinguri, industrie in general, industria alimentara, etc.
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Tipul amestecului: insecticid concentrat emulsionabil, de culoare galbuie, cu miros caracteristic destinat combaterii insectelor zburatoare si taratoare.

Modul de actiune:


Insecticidul Cypertox  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa aceasta prima faza urmeaza blocajul transmiterii impulsurilor, blocaj care duce la paralizia si treptat la moartea insectelor. Datorita subsantei active a solutiei permethrin inhiba oxidarea piretroizilor in organismul insectei,  prelungind degradarea insecticidului si potenteaza efectul acestora. Cypertox este o solutie antiparazitara, care datorita componentilor, odata cu diluarea acesteia cu apa formeaza o emulsie laptoasa, prevenind consumul accidental de catre manipulator. La concentratiile recomandate de utilizare, produsul nu este fitotoxic, are toxicitatea redusa pentru operator, animal si mediu.

Utilizare:

 
Insecticidul Cypertox se aplica numai diluat in apa in functie de daunatori astfel :
*300 ml insecticid la 10L de apa pentru capuse, gandaci , purici, furnici, carii de lemn, plosnite, acarieni
*150 ml insecticid la 10L de apa pentru tantari, muste, molii, viespi
Solutiile astfel obtinute se aplica prin pulverizare sau prin alt mijloc potrivit acestui scop, in cantitate de cca. 50 ml pe metru patrat in toate locurile sau in zonele infestate de capuse.  Solutia se poate utiliza cu eficienta ridicata si in dezinsectia locurilor care genereaza insecte de disconfort si de interes sub aspectul profilaxiei sanitar umane, cum sunt platformele de gunoi menajer (generatoare de muste) sau locurile in care prezenta tantarilor este foarte mare (ex: subsolurile inundate). Dupa efectuarea dezinsectiei, se recomanda ca spatiul respectiv sa fie inchis 1 - 2 ore, dupa care se poate aerisi si intra.

Avertizari:

Insecticidul Cypertox este biodegradabil .
Produsul este toxic pentru albine si pesti.
In cazul copiilor si al persoanelor cu deficiente respiratorii se recomanda ca accesul in spatiile dezinfectate sa fie permis numai dupa o suficienta aerisire.