Solutie profesionala impotriva cuiburilor de viespi - Insektum (1L)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

69,67 RON cu TVA

Solutie profesionala impotriva cuiburilor de viespi - Insektum (1L)

 

Denumire produs: Insektum

Remanenta: 90 zile

Compozitie: Cypermethrin 10%      Piperonil butoxid 5%
Mod de ambalare: PET
Dozaj: 1 L
Aplicabilitate: spatii alimentare, spatii de locuit, institutii de invatamant, sanatate, spatii industriale, birouri, pe domeniul public, etc.
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus
Tip insecticid: insecticid de contact si ingestie.

Mod de actiune:

Insektum prin actiunea de contact si ingestie combate eficient viespile si cuiburile acestora. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul viespilor. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact, provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute.

Cand viespea incearca sa inlature aceste particule, vine de fapt in contact cu si mai multa substanta urgentand procesul de absorbtie. Poate provoca efectul de soc in mai putin de 30 de minute, dupa care moartea viespilor survine in decurs de 24 ore.

Dilutie: 20 ml intr-un litru de apa pentru viespi si alte insecte zburatoare.

Solutia obtinuta se aplica prin pulverizare sau, in lipsa mijlocului de pulverizare cu ajutorul unei pensule sau a altui mijloc potrivit acestui scop, cu conditia de a se evita contactul cu pielea si ochii. Se aplica in cantitate de cca. 50 ml/m.p. in toate locurile unde regasim cuiburi de viespi.

Avantaje:

Solutia Insektum este eficienta aproximativ 90 de zile, acest timp putand varia in functie de tipul spatiului si a suprafetei tratate.