Statie intoxicare rozatoare - TOP18Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

37,80 RON cu TVA

Statie intoxicare rozatoare - TOP18

Denumire produs: TOP 18
Daunatori combatuti: sobolani / soareci

Greutate: 134 gr
Material: Plastic dur
Culoare: Negru
Tara de provenienta: Italia
Tip capcana: Statie intoxicare rozatoare
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Ce sunt statiile de intoxicare:

Container profesional de securitate cu accesorii pentru momeli raticide, utilizate in cazul interventiilor fara monitorizare. Aceste statii de intoxicare protejeaza momeala de intemperii, impiedicandu-le a fi eliberate in mediul inconjurator. Statia de intoxicare este formata din doua piese, pentru utilizarea in zone uscate sau umede pentru soareci sau sobolani. Statiile de intoxicare sunt ideale pentru momeli solide sau libere. Statiile de intoxicare sunt fabricate din plastic rigid, vin dotate cu sistem de inchidere cu cheie. Au compartimente separate de hranire. Usor de montat si demontat.

Informatii utile:

Se utilizeaza in deratizarea ariilor interne si externe, cu distributia in siguranta a momelii de tip pasta, pulbere si grau. Momeala pentru soareci se va amplasa in unul din compartimentele prevazute in interiorul statiei de intoxicare. Inchiderea statiei de intoxicare se face prin impingerea si apasarea capacului in sistemul de clicheti aflati pe partea inferioara a statiei si se va incuia cu cheia. Este recomandabil sa se fixeze statia de un suport fix (ziduri, beton, stalpi, etc). Statia se va amplasa la perete, in asa fel incat gaurile de intrare sa fie catre partea peretelui si in ambele sensuri libere.

Atentie:


Se recomanda ca statia de intoxicare sa ramana cel putin 7 zile in aceeasi pozitie, dupa care se va controla si la nevoie se va inlocui sau completa momeala pana cand nu va mai fi frecventata de rozatoare. Pentru cele mai bune si rapide rezultate, utilizati mai multe statii de intoxicare concomitent.