STOP ICE-produs biodegradabil pentru prevenire / combatere gheata (25kg)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

117,60 RON cu TVA

STOP ICE-produs biodegradabil pentru prevenire / combatere gheata (25kg)

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2016


Denumire produs: Stop Ice
Producator: Penguin
Formula: material antiderapant
Cantitate: 25 kg
 
Descriere produs:

Produsul Stop Ice este extrem de eficient in prevenirea si combaterea inghetului si statului de zapada de pe suprafata drumurilor .
Cand temperatura atmosferica scade sub -8 grade C, sarea traditionala isi pierde eficienta chiar daca doza este marita, iar cantitatile mari de sare dauneaza mediului  inconjurator fiind si un produs  foarte coroziv, ceea ce nu se intampla in cazul utilizarii STOP-ICE , produs ce actioneaza pana la temperaturi de -34grade C.
Reteta pe baza de Clorura de Magneziu, STOP-ICE, datorita caracteristicilor sale chimice, actioneaza ca un agent de prevenire a formarii stratului de gheata pe carosabil, impiedica inghetarea zapezii deja existente pe suprafata drumurilor, usurand astfel indepartarea cantitatilor de zapada de pe carosabil.

Aplicari uzuale: -Combatere praf; -Prevenire/combatere inghet.

Mod de utilizare: -Aplicare uscata cu/fara material antiderapant (nisip); Se poate aplica manual pe suprafete mici (trotuare, scara blocului, curti interioare, etc.) sau cu ajutorul utilajelor speciale de imprastiere material antiderapant in cazul suprafetelor intinse (dezapezire carosabil).
 
Avantajele utilizarii: Protejeaza  mediul ambient si sanatatea oamenilor (contine un procent redus de clorhide); Actioneaza eficient la temperaturi foarte scazute (pana la -34 grade C); Nu albeste carosabilul, din contra il inchide la culoare conferidu-i un aspect curat; Penetreaza zapada si gheata mai rapid decat sarea, fiind de 70-80 de ori mai putin coroziv decat aceasta.

Conditii depozitare: Temperatura min. 5grade; Umiditate <60%.

Livrarea se face prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 35 ron/tva inclus.