Super Dog Chaser aparat pentru alungarea cainilor agresivi - 12 mComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

87,08 RON cu TVA

Super Dog Chaser aparat pentru alungarea cainilor agresivi - 12 m

 Super Dog Chaser + Baterie CADOU

Denumire produs: Super Dog Chaser PLUS

Producator: Pestmaster (Marea Britanie)

Aplicabiltate: postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, femei, batrani si persoane cu fobii de caini, etc.
Alimentare: 9V (CADOU )
Dimensiuni: 121x45x24mm
Greutate: 55g (fara baterie)
Suprafata acoperita: 12 m
Frecventa: 20.000 - 25.000 Hz
Nivel sonor max.: 130dB
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Super Dog Chaser functioneaza pe principiul ultrasunetelor care tine la distanta cainii agresivi. Acest aparat emite ultrasunete prin intermediul unei boxe speciale, capabila sa redea sunete peste 20.000 Hertzi, prag de la care urechea omului nu mai aude. Insa aceste unde ultrasonice sunt foarte deranjante pt. caini, provocandu-le un disconfort auditiv, ce ii va obliga sa se indeparteze de aparat. Super Dog Chaser dispune de doua leduri puternice, de culoare alba, ce vor speria animalul, suplimentand si mai mult eficienta aparatului. Aparatul functioneaza cu o baterie de 9V, inclusa in pachet. Va rugam sa conectati acumulatorul respectand polaritatea bornelor, asa cum este desenata si in interiorul aparatului.

Aparatul vine cu 3 moduri de operare presetate, fiecare mod de functionare fiind atribuit unui buton situat pe panoul frontal al dispozitivului.
*Butonul din stanga va actiona doar ledurile frontale, ce vor ramane aprinse atata timp cat aveti degetul apasat pe buton. Poate fi folosit astfel si ca o lanterna pe timpul noptii, in masina sau in alte locuri intunecate.
*Butonul din centru va activa modul LED intermitent + ultrasunete. Undele ultrasonice vor ataca sistemul auditiv al cainelui, iar LED-urile putenice vor amplifica panica animalului, fortandu-l sa se retraga.
*Butonul din partea dreapta a aparatului functioneaza doar in modul ultrasunete, atata vreme cat este apasat.

Avantaje:

Este o metoda umana si eficienta de a indeparta cainii agresivi.
Nu produce leziuni sau alte probleme animalului, ci doar il sperie cu ajutorul ledurilor, iar  ultrasunetele emise il vor obliga sa se retraga.
Poate fi purtat foarte usor, intrucat are o greutate, precum si dimensiuni reduse.
Intrucat nu foloseste substante toxice, si nu prezinta un pericol de electrocutare sau inhalare de otravuri, poate fi folosit chiar si de copiii care se intorc acasa seara de la scoala, printre blocuri, sau pe drumuri unde haitele de caini sunt prezente.