Ultrasunete, alarma acustica si flash pt. limitarea accesului cainilor (40 mp) - REP20Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

239,99 RON cu TVA

Ultrasunete, alarma acustica si flash pt. limitarea accesului cainilor (40 mp) - REP20

 

Denumire produs: REP20

Producator: Mondo Verde (Italia)

Alimentare: 4 baterii R20 x 1.5V
Suprafata acoperita senzor: 7 m
Unghi de detectie: 90°
Frecventa: 16 - 27 kHz
Volum unde ultrasonice: 110 dB
Volum alarma audio: 120 dB
Greutate: 650 g
Dimensiuni: 20.5 x 11 x 21.5 cm
Aplicabilitate: exterior - gradini de legume, gradini cu flori, culturi agricole, livezi, etc.
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Va puteti proteja gradinile de flori sau gradinile de legume, zona piscinei, zona de joaca a copiilor, gazonul din fata casei cu aparatul de indepartare a pisicilor si cainilor. Aparatul este utilizat pentru a speria automat aceste animale de pe propietatea dvs. Aparatul este operat cu ajutorul a 4 baterii de tip D x1.5V, neincluse in pachet, ceea ce il face ideal ptr utilizarea in exterior. Poate fi montat si in interior cu ajutorul adaptorului pentru alimentarea la 220V.

Dispozitivul are integrat un senzor infrarosu (PIR), care detecteaza miscarea sau schimbarile de temperatura (ex: atunci cand un animal este in trecere). In momentul detectarii animalelor (caine, pisica), aparatul va pune in functiune, fie o alarma acustica, val de ultrasunete sau un flash orbitor. Aceste functii pot fi folosite individual sau concomitent in functie de setarile dorite.

Dupa activare, semnalul sonor va fi emis pentru aproximativ 10 secunde. Pentru animale sunetul ultrasonic este foarte deranjant si, prin urmare, acestea vor parasi zona protejata foarte rapid. Ultrasunetele nu sunt percepute de oameni, doar de animale (caine, pisica). Nu va afecta pisica sau cainele, in schimb ii va obliga sa paraseasca aria acoperita de aparat.

Produs ecologic:

Ecologic: nu omoara animalele (caine, pisica), doar le indeparteazaa;
Non-toxic: nu produse fum, fara rezerve, fara pastile, fara chimicale
Sigur: fabricat dintr-un material foarte calitativ, protejand aparatul de intemperii si permite acestuia sa fie utilizat si in exterior;