Ultrasunete anti gandaci de bucatarie si alte insecte (50mp) - PR 220.5Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

68,30 RON cu TVA

Ultrasunete anti gandaci de bucatarie si alte insecte (50mp) - PR 220.5

 

Denumire comerciala: PR220.5

Aplicabilitate: interior - locuinte, birou, spatii publice, scoli, biblioteci, sali de curs, hale industriale, spitale, centre medicale, cabinete veterinare, restaurante, centre comerciale, alimentare, gradinite, etc.

Alimentare: 220V/50Hz
Consum de energie: 7W
Aria de acoperire: 50 mp
Mod de actionare: ultrasunete
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Aparatul Pest X Repel PR 220.5 anti gandaci emite ultrasunete odata introdus in priza. Aceste ultrasunete vor afecta sistemul nervos al gandacilor, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 50 mp. Impactul de ultrasunete incalca functiile lor vitale si provoaca panica.

Gandacii de bucatarie inceteaza sa se hraneasca si parasesc zona acoperita. Forma si frecventa de impulsuri este in continua schimbare, impiedicand astfel obisnuirea rozatoarelor cu frecventa ultrasunetelor. Alti clienti au mentionat faptul ca aparatul poate alunga si insectele daunatoare - furnici, muste, tantari, paianjeni,

Trebuie doar sa introduceti aparatul cu ultrasunete in priza (220V), si isi va face singur treaba. Nu trebuie sa ii setati nicio functie, nu necesita intretinere.Cand va fi introdus in priza, un led se va aprinde, confirmand faptul ca aparatul functioneaza. Dvs. nu veti auzi sau simti nimic

Impactul preconizat:

Recomandam sa mentineti aparatul in priza pe toata perioada anului, intrucat larvele, ouale sau puii pe care ii pot lasa in urma daunatorii nu vor fi afectati de aparat decat dupa ce sistemul nervos si/sau auditiv li se va dezvolta, proces care poate dura cateva saptamani. Aparatul are efect numai in camera in care este amplasat. Daca doriti sa protejati mai  multe incaperi - este nevoie a instala cate un aparat in fiecare dintre ele.

Avantaje:

Compact - nu atrage atentia
Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase pt. copii
Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele
Modern - inlocuieste cu succes clasicele capcane
Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copiii, batranii sau animalele de companie;