Ultrasunete anti lilieci pt. suprafete de pana la 360 mp - PR 220.6Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

173,21 RON cu TVA

Ultrasunete anti lilieci pt. suprafete de pana la 360 mp - PR 220.6

 

Denumire produs: PR220.6

Producator: Bulgaria

Metoda combatere: ultrasunete
Alimentare: 220V / 50Hz
Consum de energie: 9W
Gama de frecvente: 8 kHz - 41 kHz
Aria acoperita: aproximativ 360mp
Dimensiuni: 180x150x90mm
Aplicabilitate: case rezientiale, apartamente, garsoniere, scoli si gradinite, baruri, cafenele, hale industriale, spitale, centre medicale, cabinete veterinare, restaurante, centre comerciale, alimentare, etc.
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Cum functioneaza:

Pest Repeller PR-220.6 este conceput pentru a face fata infestarilor de lilieci intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Dispozitivul este eficient impotriva liliecilor si unor insecte zburatoare. Acest aparat cu ultrasunete este ideal pentru case, garaje, depozite, birouri, restaurante, spatii comerciale, etc.

Dispozitivul emite ultrasunete puternice, care afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a liliecilor si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona afectata. Datorita frecventei inalte, ultrasunetele nu deranjeaza sau afecteaza in niciun mod omul. Emiterea constanta a ultrasunetelor impiedica functiile vitale ale liliecilor, rozatoarelor si cauzeaza panica in randul acestora. Aparatul anti daunatori PR 220.6 are o gama larga de frecvente impartita in trei moduri de functionare, permitand utilizatorului sa aleaga modul care se potriveste cel mai bine cazului sau de infestare.

Instalare:

In momentul in care dispozitivul anti daunatori este conectat la reteaua electrica, un indicator luminos va clipi si veti auzi un sunt. Acesta face parte din procedura de auto-testare a aparatului si nu va dura mai mult de cateva secunde. Utilizatorul poate comuta in cele trei moduri de lucru folosind butonul "SET".

MODUL I - frecvente intre 20 - 30 kHz - eficient impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor si a catorva insecte

MODUL II - frecvente intre 14 - 41 kHz - eficient impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor.

MODUL III
- frecvente intre  8 - 41 kHz - eficient impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor, liliecilor. Acesta este cel mai eficient mod de operare.