Ultrasunete, soareci si sobolani!Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

Ultrasunete, soareci si sobolani!

 

Ultrasunetele sunt semnale acustice la o frecventa mai mare decat poate percepe urechea umana. Datorita frecventei inalte ultrasunetele sunt percepute doar de animale si insecte fortandu-le astfel sa paraseasca zona de actiune a ultrasunetelor.

Fiecare aparat cu ultrasunete este calibrat la o anumita frecventa si putere ca sa sperie animalul, fiind specifice fiecarui caz in parte.

Ultrasunetele sunt emise in toate directiile, ca lumina emisa de un bec fluorescent. Materiale dure cum ar fi: pereti, tavane, mobilier, sticla resping ultrasunetele. Materialele moi (carton, perdea, covor) absorb ultrasunetele, si nu le resping mai departe, spre deosebire de suprafetele dure.

Sobolanii sunt paraziti care invadeaza casele oamenilor si pot transmite boli si probleme de sanatate. Este un pas foarte important in mentinerea curateniei si a unui mediu sanatos. Dispozitivele cu ultrasunete sunt concepute pentru a respinge sobolanii prin crearea de sunete de inalta frecventa, care sunt dureroase sau deranjante, astfel incat acestia sa paraseasca zona. Sunetul nu este perceput de urechea umana, deci nu este, o problema pentru oamenii care traiesc in casa.

Conectati aceste aparate cu ultrasunete impotriva sobolanilor  in casa. Aceste aparate contra rozatoarelor se conecteaza direct la priza din perete. Puneti cel putin cate un aparat anti sobolani pe podea si in fiecare camera sau puneti-le in functie de metri patrati sugerati de dispozitiv. Evitati punerea lor in spatele canapelelor, perdelelor sau altor piese de mobilier, deoarece aceste obiecte pot perturba undele sonore.